Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam problem, prosze o pomoc.

a.silva97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy dzisiaj sciagnolem cf zrobilem konto i zaczolem grac, lecz jak to po 1rocznej przerwie troche sie kaleczylem wiec postanowilem zrobic nowe konto. OK gdy juz zrobilem wyskakuje mi takie cos.

A haslo i całą reszte dobrze wpisuje.

Prosze o pomoc!

post-491645-0-74387300-1335295439.png

Opublikowano

Tak aktywowalem. A na jakiej poczcie najlepiej zrobic to konto? onet, o2, wp...?

Nie rozumiem co zrobie konto i chce sie zalogowac pokazuje sie tez komunikat. A gdy chce sie zalogowac pisze ze zle haslo lub id. Co jest?

Prosze o pomoc!

Opublikowano

Dokładnie. Też tak miałem, musisz się na ''@gmail.com'' się zarejestrować i potwierdzić adres email bo inaczej nie zagrasz ;)

Opublikowano

zgadzam sie z panem u góry ja sam mam na g meilu i moge grac jak robilem na o2 to nie moglem bo taki sam błąd miałem a jesli tobie nie wejdzie na gmeilu to spróboj na tlen.pl , wp.pl , ale myślę że gmail powinnien pomóc.A jeśli nic nie pomoże sprubuj defragmentacije dysku na ktorym znjaduje sie crossfire eu,on oczysci go z błędów.

DAJ LIKE !

proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń.

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

A tak sie sklada że ja też wszystkie konta robiłem na gmailu. I email przychodzi aktywuje go poprzez klikniecie w ten link co tam jest ale gdy chce sie zalogowac na stronie pisze ze zle haslo lub id. A jak chce na crossfire wejsc to nadal mi to wyskakuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...