Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wolowina1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich .

Mam problem ponieważ nie wiem czy zostać na 35 lvl i siedzieć na metkach w M2 czy lepiej dobić 40 lvl i chodzić na DT i ulepszać rzeczy ?

Właśnie się tak zastanawiam bo mam pełno ebonitowych kolczyków i tarczy na 21 lvl . Proszę o uzasadnienie swojej wypowiedzi .

Moje poradniki

[TuT]Jak zdobyc 23 gry za free - http://www.mpcforum....16#entry4027216

Opublikowano

Zostań na 35 lvl. Drop KU i KD. DT jest fajne dla 65 + lvl. Na dt raczej ulepsza sie wysoko cenne przedmioty, NImfy,bojowe,zbroje 61 ; )

Opublikowano

Ale popatrz . Na DT sie idzie chyba 30 min. Jeśli spali? Jeśli grupa nie dojdzie? Jeśli ci ktoś nie pozwoli wstać? Często tak jest. + 35 na eventach może sporo zarobić. Besty wszelakie , sporo możesz takim 35 zarobić. Wbijaj sobie skille i powoli eq z bonami. Zapewne grasz bodym?. Albo zrób buffa <bo tak czy siak będzie potrzebny> Wbij mu 40 i stój na DT :). Z chęcia cie zabiorą bo będziesz buffem . Peace : D

Opublikowano

Ale popatrz . Na DT sie idzie chyba 30 min. Jeśli spali? Jeśli grupa nie dojdzie? Jeśli ci ktoś nie pozwoli wstać? Często tak jest. + 35 na eventach może sporo zarobić. Besty wszelakie , sporo możesz takim 35 zarobić. Wbijaj sobie skille i powoli eq z bonami. Zapewne grasz bodym?. Albo zrób buffa <bo tak czy siak będzie potrzebny> Wbij mu 40 i stój na DT :). Z chęcia cie zabiorą bo będziesz buffem . Peace : D

W sumie to masz rację , zostanę na tym 35 lvl ;D Gram surą WP :P jak coś to s25 a buffa zrobię to jak coś to pisz na PW :P

Moje poradniki

[TuT]Jak zdobyc 23 gry za free - http://www.mpcforum....16#entry4027216

Opublikowano

Zostań w m2 tym 35lvl. Zeby zarabiać w DT trzeba latać min.2/3 postaciami i z dobrymi itemami, a nie ebonkami i tarczami na 21lvl :)

Drop w m2 do poki nie zdabedziesz ładnego eq +8/+9. Wtedy będziesz mógł expić już nawet do ok 50+. Potem znów zaczniesz zarabiać i jakoś się będzie się tworzyła Twoja postac :)

Jak już zamierzasz latać na DT to tylko z takimi itemami:

Boga +5/+6 robić w DT na +8/+9

Nimfy +4/+5/+6 w DT na +8/+9

I Kolce z nieb łez. na +8/+9

Na tym się zarabia w DT :)

Opublikowano

@Up hmm no tak , ale w DT chyba lepszy zysk nie ? ;D

@No a ebo nie są cenne ? ;P

Powiem Ci jedno ;)

Jak ja grałem na PL to ebony nawet na +9 robiłem u gildijnego

W DT ulepsza się itemki na które są potrzebne perły itp...

Siedź na metkach w m2 można ładnie zarobić na ku ;)

Opublikowano

Zostań w m2 i drop . 1 kontem to w dt nie opłaca się za bardzo. Szkoda tylko czasu .

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Zostań w m2, dokup rękawice i jazda na metkach.

Na dt nie opłaca sie iść. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...