Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] poszukuję hacków do BF3

FREESTYLE951116

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie, poszukuję jakiegoś masskilla do BF3, nie odsyłajcie mnie na str. UC, bo to wszystko jest sprawdzone... i nic nie działa, po tym nowym patchu... proszę o odpowiedź, i co najważniejsze aby było za free!! :ninja:

FREESTYLE-951116.png
Opublikowano

Kolejna Piz** zapie********a na cheatach. I takie właśnie kidy psują ludziom gre !

Człowieku Patrz Na Nazwę Forum "Multi Player Cheat's"

Jak Przeszkadza To Się Nie Udzielaj : <

Opublikowano

dobrze, że tylko płatne drogie czity są dostępne i są niewykrywalne, gdyby na pb mozna bylo grac czitem ogolnodostepnym i nie byl by wykrywany to po grze... kazdy cheata by uzywal... fakt czasem sam dla jajec sobie zagram na non pb jedną rundkę ale tak to nie, bo gra traci przyjemność.

Opublikowano

xxx

wszystkie cheaty w formacie .dll (no prawie)

P.S. mam 2 konta, jedno normalne, a drugie do zwalczania hackerów ich własną bronią ;p działają tylko z pierwszej strony, bo ostatnio była aktualizacja i wszystkie inne są zablokowane...

FREESTYLE-951116.png
Opublikowano

podaj link do działającego masskilla jeśli takowy posiadasz, którego nie włącze kliknę ALT czy który tam klawisz trzeba to mnie do windy wywala.

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...