Turek. Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 *Nazwa gry: GTA Vice City Multi Player *Gra oryginalna: Tak *Paramenty komputera: Raczej nie tu leży problem Komp 5 miechów ma, nowy. *Opis swojego problemu: Chciałem sobie z kumplem pograć multiplayer, a tu dupa ! Jakikolwiek server wchodzę czy kolega to jest napisane "Connecting (tu IP)" i tak dalej. Chcę coś napisać na czacie to wyświetla się "Not connected". Mam nadzieję, że mi ktoś pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottex. Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Jeśli dobrze zrozumiałem nie możesz wejść na serwer tak? Jestem byłym wyjadaczem z SA-MP i nieraz borykałem się z problemem Connecting. To oznacza, że albo masz złą wersję multiplayer'a do Vice City albo też serwer zawiesił swoją działalność, chociaż bardziej prawdopodobna jest pierwsza wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheide Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Czy jest to serwer Twojego kolegi, czy może jakiś publiczny? Pobierz najnowszą wersję VC-MP i poszukaj jakichś serwerów do tego multiplayera. Niekoniecznie wszystkie działają, bo ich jest naprawdę mało. ● exMPC Media Team ● exGold Member ● exModerator ● Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turek. Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Próbowaliśmy raz na moim kompie, raz na kumpla postawić i dalej ten błąd. Próbowaliśmy też na publicznych, z tym samym efektem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottex. Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Pobierz odpowiednią wersję multiplayera do serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turek. Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Wersja servera co mam na kompie i program do grania jest ten sam i nie śmiga :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.