patryk01077 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witam mam problem ponieważ kdy wygram wyscig lub poscig to pisze mi ze zdobyłem 0 PD i 0 Kasy i nie mam kart do wyboru. ale jak znajde diamenty to pisze mi ile dostałem kasy i moge te karty otowrzyc Prosze o pomoc dla osoby która pomoże Dostanie 20-30 lubię to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion. Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Problem z netem prawdopodobnie. Rób pościgi z policją, wyścigi z botami. Jeśli będziesz miał tak cały czas reinstal gry. by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitch_Black Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ja też tak czasem mam i to jest wina neta,po prostu czasem tak zlaguje i tak się dzieje,ale kasę i rep się dostaje.Chyba że masz tak cały czas to radzę przeinstalować. ExModNFSW I NFSWHelper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk01077 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 no mam tak cały czas ale spróbuje z botami i z policją moze jakos przejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitch_Black Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Wiesz ale cały czas z komputerem jeździł nie będziesz więc radzę zrobić reinstal do tego wyłącz zaporę i antywira. ExModNFSW I NFSWHelper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeVe123 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Jeżeli używasz cheatów , to dlatego... bez linków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciecieciecie Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 A napewno wygrasz wyśćig? Jeżeli dojedziesz na np. 8/8 pozycji raczej nie będziesz miał nagrody ;= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masaktor Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ja mam podobnie, glównie tak mam jak dojade na dobrej pozycji. bo jak jestem 4 albo dalej to praktycznie tego problemu nie ma. Ten sam problem wystepuje na 2 kompach wiec prawdopodobnie reinstalacja odpada. A dla podkreslenia nie uzywam zadnych cheatow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion. Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Router? Jak tak to na 90% mówie, problem z netem masz. Jak masz 2 kierowców to parę razy pozmieniaj, lub stary, mój dobry sposób. Włącz jakąś stronę w przeglądarce, np mpc, by chodziła w tle. by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk01077 Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 DeVe nie mam cheatów wiec to nie tego wina zrobie reinstal i zobacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikihooj Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Mam tak samo. Temat przedstawiałem już dawno na mpc. Zaden z wyżej opisanych sposobów nie przyniósł rozwiązania, net szybki i bardzo stabilny a mimo to też mam takie problemy. Mam zainstalowane 2 systemy, winxp i win7 i to co przeważnie mi pomaga choć nie zawsze to jak na xp nie daje mi kasy i expa a przede wszystkim kart to loguję się na win7 i tam odpalam grę i z reguły pomaga. Pisałem do supportu ale zero odpowiedzi przez ponad 3 miesiące. Wiele osób tak ma ale nikt nie zna roziązania tego problemu. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.