Gość Excusion Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witam, dzisiaj sobie grałem w MW2, miałem 67 lvl, wyszukało mi serwer , zaskoczyło mnie to ,że mapa to Rust- nigdy na takiej nie grałem w dominacji. To był jakiś serwer hackerów, automatycznie wbiło mi 70 poziom. Jest jakiś sposób, żebym legalnie wrócił do tego 67 lvlu (lub przynajmniej taki przez ,który nie dostanę bana) ? (mam oryginała) Odnośnik do komentarza
lukaszbik Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 miałem ten sam kłopot co ty jedyne co wtedy mi poradzono to prestiż i od nowa nabijanie leveli Odnośnik do komentarza
Wojtek:D Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Da się chyba jakoś usunąć w ustawieniach steam zapisy na serwerze, ale wtedy wszystko od zera ;[ Odnośnik do komentarza
TroLLu. Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 eam i pse taki program do statow Odnośnik do komentarza
kolpak95 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Nie dostaniesz bana nie martw się. Wczoraj Trafiłem na tak sam serwer, miałem 52lvl, automatyko wbiło mi 70lvl i wszystko na maxa (tytuły, emblematy, bronie) wszysto na pełno, Steam to wykrywa, ale wie że Ty w to nie ingerowałeś, bana dostanie host tego serwera tzn jak go znajdą w co wątpie gdyź ma pewnie ukrytego steama ; P Odnośnik do komentarza
Gość Excusion Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 A za Easy Account mogę dostać bana? Odnośnik do komentarza
TroLLu. Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 A za Easy Account mogę dostać bana? Profil na prywatny i nie Odnośnik do komentarza
Gość Excusion Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Profil na prywatny i nie Z profilem na prywatny mnie nie złapią? Żeby bezpiecznie wbić sobie lvl przez easy account trzeba coś ściągać lub blokować czy nie? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.