SimonXXL Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Szukam serwera : -gra dużo ludzi ( także dużo polaków - albo jest kilku co grają często i łatwo spotkać) - wersja obojętna -działający - raty : średnie i duże ( nie chcę servera hard - no chyba że warty uwagi :P ) Proszę was o jakiś opis krótki servera dlaczego to akurat on ( podajcie kilka jak chcecie ) Proszę was o jakiś opis krótki servera dlaczego to akurat on ( podajcie kilka jak chcecie ) Hejooooo !!! Byłem tu ale mnie już nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!.Szymcio:* Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ja gralem jedynie na Darkside Rappelz, jesli nie pomylilem nazwy Jest to serwer bardzo fajny, administracja jest dostepna prawie zawsze, informacje na temat eventu itd. w grze sa podawane w 3 jezykach jak sie nie myle w Angielskim, niemieckim i POLSKIM Wiec jest GIT. Jest nowa mapka, dodawane nowe rzeczy, tak jak na globalu ;] Itp. Gorraco polecam, gra tam sporo polakow wiec jest Lajtowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.