SimonXXL Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Czemu nie działa mi Rappelz shiva czy jakos tak ... Mam dobrze zainstalowane wgrany lanucher - takze mam zupdatowane lanucherem shivy i ok włącza się i nagle rb się czarny ekran jak b ysie gra ładowała i buh wyłącza się ..... czemu ? co zrobic ? Hejooooo !!! Byłem tu ale mnie już nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakocy Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Serwer napewno online? Próbowałeś przeinstalować? Komputer spełnia wymagania gry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimonXXL Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Serwer napewno online? Tak Próbowałeś przeinstalować?Tak Komputer spełnia wymagania gry ? Tak Hejooooo !!! Byłem tu ale mnie już nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakocy Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Sterowniki zaktualizowane? Internet explorer ? Directx? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimonXXL Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Sterowniki zaktualizowane? Tak Internet explorer ? nie , chrome Directx? Nie wiem ale jak cos to pobiore Hejooooo !!! Byłem tu ale mnie już nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakocy Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 To pobierz I zobacz wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimonXXL Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ok zobaczyłem i mam w versji 2010 Hejooooo !!! Byłem tu ale mnie już nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakocy Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimonXXL Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Wciąż nie Hejooooo !!! Byłem tu ale mnie już nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakocy Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zobacz na innym serwerze czy dasz radę odpalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimonXXL Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Wciąż NIE (( nawet na innych ;[ Hejooooo !!! Byłem tu ale mnie już nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakocy Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Czyli błąd systemowy. Oczyść rejestr. Zobacz czy nie ma wirusów. Przeinstaluj system? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimonXXL Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 a moze cos mam z gameguardem albo plikow mi brakuje co ... ? Hejooooo !!! Byłem tu ale mnie już nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakocy Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 GameGuard nie działa na privy. Nie wiem co może być nie tak ,ale skoro przy wszystkich privach tak masz, to spróbuj zrobić co mówiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nauczycielka Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Spr z orginalnym clientem US jedynie usuń game guard z folderu. Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.