Smalt Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witam was drodzy gracze Coda. mam zamiar zakupić nowego coda modern warfare 3,ale mam pytanie opłaca się kupić wersję box,czy kupić keya i użyć go na steam ? i moglibyście mi poddać namiary na jakiegoś pewnego keya i w miarę taniego,bardzo bym prosił. Odnośnik do komentarza
ShaggyDoo Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Key czy Box? To już zależy jak Ty wolisz. Czy wolisz czytać poradniki i instrukcje na kiblu? Czy może w Readerze PDF. Pozatym Box według mnie się trudniej gubią, niż CD-Keye. Dochodzi do tego jeszcze sprawa z internetem tzn. jaki szybki? Czy komfortowo będzie pobrać duuużo-Gb ze Steama, czy instalnąć z płyty Tworzę layouty na YouTube, ale tylko pod tematykę inną niż Minecraft. Ps. Tylko od 50 widzów. Odnośnik do komentarza
Smalt Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Internet http://www.speedtest.pl/test/39245766 Odnośnik do komentarza
`Reebok4Fun Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 przygotuj sie na 16 GB+ sciagania Odnośnik do komentarza
Smalt Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 przygotuj sie na 16 GB+ sciagania Hmm,rozumiem z tej wypowiedzi że lepiej jest kupić cd-keya niż wersje pudełkową ? Odnośnik do komentarza
HotName Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Najlepiej kupić cd-keya, bo jeśli dla przykładu będziesz miał reinstal, wystarczy tylko uruchomić steam pobrać i wszystko ok. Chyba że wolisz mieć zbędne pudełko w swojej kolekcji. Osobiście do cd-keya polecam ci stronę gamecodes.pl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Smalt Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 a jeśli kupię CD-key RU, to będę mógł w grze zmienić język na angielski? bo różnica to 50zł więc konkretna suma przynajmniej dla mnie. Odnośnik do komentarza
HotName Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Czy można zmienić ? To chyba nie możliwe, ponieważ sprzedawcy nie byliby tacy głupi, żeby sprzedawać coś taniej jeśli da się zmienić język. Myślę, że ru jest wbudowane w tą wersje i nie da się tego zmienić, ale nie wiem nie sprawdzałem. Ja posiadam wersje pudełkową, bo w dniu premiery byłem na tyle głupi, że kupiłem pudełko @down Gra na steam kosztuje dokładnie 59.99 Euro więc jakieś około 240 zł (bo euro teraz 4 z groszami :P) Więc jak dla mnie opłaca się kupić cd-key za taką cene, ale widziałem pudełko mw3 na kompa za jedyne 120 zł w jakimkolwiek empiku. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza
Smalt Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 aha,własnie to podejrzewałem. czekam na dalsze wypowiedzi. bo 100zł za cd-key to już wole kupić za 110zł wersję pudełkową i dodam sobie do mojej gablotki z grami :] Odnośnik do komentarza
ushiba1234 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ja kupiłem coda na allegro za jakies 53zł wersję RU ale da się zmienić na ANG Śmiga polecam Odnośnik do komentarza
dumelek96 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 żeby miec wersje polską ściagniesz sobie spolszczenie z internetu, sam tak zrobiłem. Btw, mi pobieralo 20gb a nie 16 Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
InfoMode Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Owiele bardziej opłaca się kay . Zaoszczedzasz 1,5/4 kasy jakbyś kupował boxa Odnośnik do komentarza
TroLLu. Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 hmmm a nie mozna zrobic kupic keya pozyczyc od kolegi boxa i zainstalowac z plyty? i bedzie pl chyba Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.