Skocz do zawartości

[Question]Key

Smalt

Rekomendowane odpowiedzi

Key czy Box? To już zależy jak Ty wolisz. Czy wolisz czytać poradniki i instrukcje na kiblu? Czy może w Readerze PDF. Pozatym Box według mnie się trudniej gubią, niż CD-Keye.

Dochodzi do tego jeszcze sprawa z internetem tzn. jaki szybki? Czy komfortowo będzie pobrać duuużo-Gb ze Steama, czy instalnąć z płyty :)

sygnaturawn.png

Tworzę layouty na YouTube, ale tylko pod tematykę inną niż Minecraft. Ps. Tylko od 50 widzów.

Czy można zmienić ? To chyba nie możliwe, ponieważ sprzedawcy nie byliby tacy głupi, żeby sprzedawać coś taniej jeśli da się zmienić język. Myślę, że ru jest wbudowane w tą wersje i nie da się tego zmienić, ale nie wiem nie sprawdzałem. Ja posiadam wersje pudełkową, bo w dniu premiery byłem na tyle głupi, że kupiłem pudełko :D

@down

Gra na steam kosztuje dokładnie 59.99 Euro więc jakieś około 240 zł (bo euro teraz 4 z groszami :P)

Więc jak dla mnie opłaca się kupić cd-key za taką cene, ale widziałem pudełko mw3 na kompa za jedyne 120 zł w jakimkolwiek empiku.

Pozdrawiam ! :D

OQZWz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Question]Key   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...