Show1 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witam Mam problem związany z grą Warrock, a mianowicie nie mogę wejść na żaden serwer czy to Europe, czy to International. Gdy klikam na np. International to w lewym górnym rogu wyświetlony jest 1 lvl z moja nazwą. Próbowałem Check Files,Reinstal gry, wyłączenie antywirusa. W kwarantannie nie ma żadnych plików z Warrocka. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza
Unlike Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 2.14 Brak listy serwerów? Ależ powszechny i wkurzający ostatnio problem. Ponieważ kilka osób pisało do mnie w tej sprawie postanowiłem poszerzyć swój poradnik. Całkiem możliwe iż błąd ten jest spowodowana brakiem twojego adresu IP w bazie regionów K2. Każdy region ma dostęp do określonych serwerów od czasu ostatnich zmian i usunięcia serwera Poland. A skąd je pobiera? A stąd: http://www.maxmind.com/app/lookup Upewnij się więc czy napewno jest tam twój adres. Możliwe, że schrzaniono coś przy aktualizacji i twój wyleciał. Wchodzisz więc na stronę powyżej i wpisujesz swój adres IP. Jeśli nie masz pojęcia jaki on jest to: Start >> Uruchom >> cmd >> ipconfig /all Jeśli będzie to problem leży gdzie indziej ale jeśli nie to trzeba po prostu napisać do maxmind'a i poprosić o aktualizację. http://www.maxmind.com/app/support_request W treści podaj swój kraj, miasto, kod pocztowy i inf. o adresie IP. Licz się jednak z dość długim oczekiwaniem bo dla jednego adresu IP nie zrobią aktualizacji. Musi zebrać się ich więcej. by razor130 Odnośnik do komentarza
Show1 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Wątpię , żeby to była wina IP bo na komputerze kolegi wchodzę bez problemów na serwery. Odnośnik do komentarza
Remzoo Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 #CośNieTak - Autor napisał że ma taki problem po wejściu ma serwer, czyli listę ma. #Top Są to zlagowane serwery WarRock'a. Trzeba trochę poczekać, innego wyjścia nie ma. To jest wina G1. Wracam.. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.