Marcin535 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 xxxxx dozamkniecia Zadania [x] zdobyc 50 postów [x] zdobyc 100 postów [ ] zdobyc 500 postów [x] zdobyc pozycje Beginer [x] zdobyc pozycje Mpc User Odnośnik do komentarza
dzejk44 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nie polecam! Wczoraj admin groził mi jak nie dam neutral lub ally zdisbanduje mi gildie.. Z resztą sami zobaczcie na ssa: Pomogłem? Kliknij Odnośnik do komentarza
Marcin535 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Bo gildia admin jest neutralna dla kazdej gildi i kazda gildia ma być dla niej neutralna inaczej kasujemy gildie Zadania [x] zdobyc 50 postów [x] zdobyc 100 postów [ ] zdobyc 500 postów [x] zdobyc pozycje Beginer [x] zdobyc pozycje Mpc User Odnośnik do komentarza
Althin Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Bardzo fajny serwer ... Polecam Odnośnik do komentarza
olej14 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 nie ogarniasz gildia adminów nie toczy wojen ani się nie wtrąca w życie normalnych graczy chyba ze ktoś ma jakieś problemy to się zgłasza do adminów np czy ktoś ma goda cheaty lub coś nie działa ... Moim zdaniem serwer jest spoko tylko parę rzeczy jest nie dopracowane jak mobarena Odnośnik do komentarza
Marcin535 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Bardzo dobrze ubrałeś to w słowa olej Zadania [x] zdobyc 50 postów [x] zdobyc 100 postów [ ] zdobyc 500 postów [x] zdobyc pozycje Beginer [x] zdobyc pozycje Mpc User Odnośnik do komentarza
dzejk44 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Hehe śmieszni jesteście. Dzieci się mszczą za ss'a NIE POLECAM! Pomogłem? Kliknij Odnośnik do komentarza
Marcin535 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zawsze znajdzie się jakiś hejt to dlaczego jeszcze grasz na naszym serwerze :P jak niby nieogarnieta administracja Zadania [x] zdobyc 50 postów [x] zdobyc 100 postów [ ] zdobyc 500 postów [x] zdobyc pozycje Beginer [x] zdobyc pozycje Mpc User Odnośnik do komentarza
olej14 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 No niech wbija zobaczą jaki z ciebie Debil i co robisz na serwer dostałeś 3 ostrzeżenia a ty dalej se robiłeś jaja więc skoczyło się babci sranie Jeśli chcesz grać to zachowuj się jak inni gracze a nie ... tylko szukasz awantury i zabijasz nowych co graja 3 minuty ... Odnośnik do komentarza
dzejk44 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Tak tak. Jeden gracz już stracił ochotę gry na tym serwerze ponieważ admin go zbanował za "Kill Aure" której nie miał. Następnie go odbanował i zdisbandował mu gildie śmiechu warte NIE POLECAM! Pomogłem? Kliknij Odnośnik do komentarza
Lavilos Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nie polecam serwera. Dlaczego ? :> Już tłumaczę... Kilka słów o administracji : - Ich ortografia może zabić ... - Rozdają mute za byle co... - Graja z normalnymi graczami = Ich gildie są dziwnie dobrze wyposażone ... - Dają bany bez uzasadnienia - Jest niemiła - Nie pomaga graczom gdy maja jakiś problem Kilka słów o serwerze - Pluginy są takie jak na innych serwerach nic nowego - Nie ma dostępu do /plugins - Spawn zbudowany byle jak - Jest kasa chociaż sklepów brak ( O przepraszam jest z dirtem ) - Za mały spawn ( Brak możliwości bezpiecznego wyjścia ) Teraz powiem jaka sytuacja mnie osobiście spotkała na tym serwerze : Zabiłem jednego gracza był chyba kolega admina o ile dobrze pamiętam. Nic normalnego, prawda ? Otóż nie ... Gdy cieszyłem się łupem jeden z adminów teleportował się do mnie ja przestraszony zabiłem go. Po czym automatycznie dostałem bana za " bota " Hmm pewnie chodziło o kill aure ? Przyjmijmy że nawet gdybym ją miał nie mógłbym jej użyć ponieważ na serwerze jest " NO-CHEAT " Dla tych którzy nie wiedzą plugin no-cheat blokuje każdy hack. Dziwne że administrator nie wiedział że taki plugin jest. No ok dziwnym trafem losu dziś zostałem odbanowany. Powinienem się cieszyć ? No tak gdyby nie mały szczegół a dokładniej administrator usunął mi gildie i oczywiście ukradł itemy. Co ciekawsze ! Admin twierdzi ze bana w ogóle nie dostałem ... Po prostu śmiechu warte co się dzieje na tym serwerze Oczywiście jeszcze raz NIE POLECAM ! Pozdrawiam Aridion Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie! Na serwerach jestem pod nickiem Aridion Odnośnik do komentarza
dzejk44 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nie polecam serwera. Dlaczego ? :> Już tłumaczę... Kilka słów o administracji : - Ich ortografia może zabić ... - Rozdają mute za byle co... - Graja z normalnymi graczami = Ich gildie są dziwnie dobrze wyposażone ... - Dają bany bez uzasadnienia - Jest niemiła - Nie pomaga graczom gdy maja jakiś problem Kilka słów o serwerze - Pluginy są takie jak na innych serwerach nic nowego - Nie ma dostępu do /plugins - Spawn zbudowany byle jak - Jest kasa chociaż sklepów brak ( O przepraszam jest z dirtem ) - Za mały spawn ( Brak możliwości bezpiecznego wyjścia ) Teraz powiem jaka sytuacja mnie osobiście spotkała na tym serwerze : Zabiłem jednego gracza był chyba kolega admina o ile dobrze pamiętam. Nic normalnego, prawda ? Otóż nie ... Gdy cieszyłem się łupem jeden z adminów teleportował się do mnie ja przestraszony zabiłem go. Po czym automatycznie dostałem bana za " bota " Hmm pewnie chodziło o kill aure ? Przyjmijmy że nawet gdybym ją miał nie mógłbym jej użyć ponieważ na serwerze jest " NO-CHEAT " Dla tych którzy nie wiedzą plugin no-cheat blokuje każdy hack. Dziwne że administrator nie wiedział że taki plugin jest. No ok dziwnym trafem losu dziś zostałem odbanowany. Powinienem się cieszyć ? No tak gdyby nie mały szczegół a dokładniej administrator usunął mi gildie i oczywiście ukradł itemy. Co ciekawsze ! Admin twierdzi ze bana w ogóle nie dostałem ... Po prostu śmiechu warte co się dzieje na tym serwerze Oczywiście jeszcze raz NIE POLECAM ! Pozdrawiam Aridion Popieram kolegę Pomogłem? Kliknij Odnośnik do komentarza
olej14 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 BUAHAHH jest kasa nie ma sklepu jak nie umiesz czytac tabliczek nie moja wina ortografia to nie wszystko nie kazdy patrzy na klawiature jak pisze mute rozdajemy od tak ? dajemy tymczasowe mute na 1 min za obraze pouczanie adminow i inne glupie rzeczy jesli nie poskutkuje na dluzej nie pomagaja gracza ? to juz nic wiecej nei mogles wymyslic jak jestem to kazdemu mowie co i jak rozdaje kit packa robie eventy wiec sie ogarnij nie ma dostepu do plugins bo ktos mogl by skopiowac serwer .... najwazniejsze masz w temacie Odnośnik do komentarza
Lavilos Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 BUAHAHH jest kasa nie ma sklepu jak nie umiesz czytac tabliczek nie moja wina ortografia to nie wszystko nie kazdy patrzy na klawiature jak pisze mute rozdajemy od tak ? dajemy tymczasowe mute na 1 min za obraze pouczanie adminow i inne glupie rzeczy jesli nie poskutkuje na dluzej nie pomagaja gracza ? to juz nic wiecej nei mogles wymyslic jak jestem to kazdemu mowie co i jak rozdaje kit packa robie eventy wiec sie ogarnij nie ma dostepu do plugins bo ktos mogl by skopiowac serwer .... najwazniejsze masz w temacie Hmm ok skoro zainstalowaliście plugin na kase to chociaż można było zrobić sklep Przepraszam moja wina nie zauważyłem skelpu bo dostałem bana niedługo po wejściu Co do ortografii to chyba czas się jej nauczyć bo jak widzę jak wy piszecie to serio mam ochotę tłuc was słownikiem Mute dostałem na 10 min za to że żądałem zwrotu itemów które miałem w gildii ( Usunięta gildia przez admina czyt wyżej ) Co do waszej "pomocy" jedyna jaką od was otrzymałem było mute Nie da się z wami normalnie dyskutować tylko dajecie mute i macie wszystko w nosie Nawet jeśli wina leży po waszej stronie BTW Nie dostałem przeprosin ani zwrotu itemów które utraciłem Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie! Na serwerach jestem pod nickiem Aridion Odnośnik do komentarza
bebek12 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 POLECAM !!! SUPER !!! Odnośnik do komentarza
olej14 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Tak tak. Jeden gracz już stracił ochotę gry na tym serwerze ponieważ admin go zbanował za "Kill Aure" której nie miał. Następnie go odbanował i zdisbandował mu gildie śmiechu warte NIE POLECAM! Nie zbanowałem za kill aure tylko usunąłem gildie ale to nie chcący i się przyznałem bo widziałem jak bot gra byl koleś który gral i nic nie gadał nawet nie moglem go wyrzucić a normalnie sobie kopal w ciemnościach Odnośnik do komentarza
Marcin535 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Dzięki za wypomnienie wad postaramy sie poprawić a co do rozmiaru spawnu uważamy go za dobrze dobrany. Zapraszamy Zadania [x] zdobyc 50 postów [x] zdobyc 100 postów [ ] zdobyc 500 postów [x] zdobyc pozycje Beginer [x] zdobyc pozycje Mpc User Odnośnik do komentarza
McLuka Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Polecam jak najbardziej server : ) Zapraszam i pozdrawiam. Luka Odnośnik do komentarza
habababa121 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 jak bedzie start to napiszcie mi na mpc prywatna wiadomosc Odnośnik do komentarza
Marcin535 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 @ref Zadania [x] zdobyc 50 postów [x] zdobyc 100 postów [ ] zdobyc 500 postów [x] zdobyc pozycje Beginer [x] zdobyc pozycje Mpc User Odnośnik do komentarza
Marcin535 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 temat do zamknięcia bedzie lepszy temat promocyjny serwer Zadania [x] zdobyc 50 postów [x] zdobyc 100 postów [ ] zdobyc 500 postów [x] zdobyc pozycje Beginer [x] zdobyc pozycje Mpc User Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.