KamL0 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Otóż na moim M103 mam zamontowany dosyłacz, wentylacje. i... Nie wiem co wybrać jako ostatni moduł. Przy każdym proponowanym dodatku proszę napisać kilka argumentów. "Your mother is a nice Lady" - Said no FPS gamer ever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tk371 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nie wiem po co dosyłacz - ale dobra zawsze te 1s przeładowania mniej. Ja mam wentylację, skrzynkę i vstab i jestem zadowolony. Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamL0 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Myślę nad skrzynką, zasięgiem widzenia +10% albo stabilizatorem pionowym... Co do dosyłacza to mam czas ładowania 9.2 sekundy bez towarzyszy broni "Your mother is a nice Lady" - Said no FPS gamer ever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Craftingers Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 zasięg widzenia +10%, zawsze to pomaga, gdy jedziesz na baze wroga od razu widzisz, czy ktoś przed tobą nie jest itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tk371 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Amerykańskim czołgiem nie jedzie się na bazę wroga. Amerykańskim czołgiem na bazę wroga się ostrożnie podjeżdża, gdyż od boku przebić nas może byle lolek. Więc nie wiem po co optyka. Ja w tym swoim zestawieniu co podawałem zamieniłbym jedynie w ostateczności skrzynkę z narzędziami na dosyłacz. Ogólnie z naprawianiem M103 jest tragedia, ale gąski spadają dość rzadko. Za to jeśli padnie wieża, to nawet skrzynka + załoga w naprawie dają na prawdę spory czas naprawy. Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamL0 Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Pytałem się kolegów z klanu i doradzili mi stabilizator pionowy (20% celności w ruchu). Myślę też nad tym, żeby kupić po prostu ulepszony system naprowadzania (10% szybkości celowania w ruchu i w bezruchu) i mieć wszystko w nosie . "Your mother is a nice Lady" - Said no FPS gamer ever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darken121 Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 stabilizator najlepszy a co do systemu naprowadzania to 10%celowania tylko w bezruchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamL0 Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Jak byłoby tak jak mówisz to sprecyzowaliby to. Naprowadzanie jest do celowania w ruchy i bezruchu Dzięki temat do zamknięcia "Your mother is a nice Lady" - Said no FPS gamer ever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.