NuSSyPL Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witam bardzo serdecznie ! A wiec przejde do rzeczy . Dreczy mnie jedno male pytanie czy jest taki plugin , ktory dodaje: -godzine na serwerze czyli np. 18:30 czy cos w tym stylu Jezeli tak to prosilbym o podanie nazwy takiego plugina lub linku z ktorego dowiedzial bym sie wiecej na temat takiego pluginu i mial bym szanse go sciagnac :-) Pomoglby ktos? Oczywiscie za pomoc LIKE ! Pomogłem ? Zapodaj likee ! Z góry wielkie dzięki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheJeron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Chodzi Ci o pokazywanie godziny na serwerze? Plugin CommandBook. http://forums.bukkit.org/threads/gen-tp-admn-commandbook-1-7-essential-and-useful-commands-item-etc-1-0-0-r1.6525/ || CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M || Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuSSyPL Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 No tak to chyba jeszcze nie to co mysle... Pomogłem ? Zapodaj likee ! Z góry wielkie dzięki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrox6 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 W Essentials też ta opcja jest Komęda : /time Pomogłem? Like? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR3NDzik Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Lub zamiennik CommandBook'a - Essentials: http://dev.bukkit.org/server-mods/essentials/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuSSyPL Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zeby pokazalo godzine czyli np. ustawie sobie 19.00 Ale nie chodzi mi o np. komende /time day czy /time night Chodzi mi ogolnie o godzine dokladna jaka sobie bym ustawil A essentials mam i tam nie pokazuje sie Pomogłem ? Zapodaj likee ! Z góry wielkie dzięki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk1653 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nie czaje... chcesz móc ustawic np /time 16:00? czy chcesz aby pokazywalo czas jak sie wpisze komende? (minecraftowy czy zwykly ? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuSSyPL Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 nie komenda tylko np. ustawiam jakies ustawienia i jak wchodze na serwer to np. pisze 17:30 i tak samo jest na prawdziwym swiecie ;] Zwykla godzina nie zadne /time day /time night zwykly czas Pomogłem ? Zapodaj likee ! Z góry wielkie dzięki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.