tymoszczuk95 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witam. Od niedawna gram w gre Dekaron na prywatnym serwerze EliteDekaron. Potrzebował bym troszke pomocy ponieważ jestem "zielony" i nie za bardzo wiem o co chodzi. Najwarzniejsze chciał bym sie dowiedzieć jakie gemy dodać do bronic na 160 lvl, drugie co chciał bym sie dowiedzieć to jak najłatwiej zarabiać kase ponieważ brakuje mi jej troszke i mam EQ na +0 chciał bym chociaż +5 (prosił bym o rozwijanie skrótów i miejsca gdzie moge te itemki dropić) wiem tylko tyle że w Aquaris mam zbierać silery,coppery i goldy. Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Aloken moja krew Wkładaj Light gemy, ponieważ aloken ma 3 albo 4 skille walące lightem. Na 160 dropaj silvery/coppery i sprzedawaj, kupuj CV. Za 5k CV dostaniesz całego seta +9 na 170+ Divine Noble (4 bonki) Wbijaj szybko 170 lvl na DFach, potem w West albo East już szybko leci Jak coś służę pomocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarus376 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 to jest jeden z najgorszych serverow juz teraz, grajcie na http://evolutiongames.net/dekaron/gallery/index.html tu macie juz A9 i 2 nowe postacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 jarus, na tych nowych z A10 typu evolution i core nie ma takiej atmosfery. Najlepsi ludzie grają na Elitce i Eterni. Po za tym co ma oznaczać GRAJCIE i MACIE ? Ja mu tylko daję rade nie-ogarze. PS 2 nowe postacie są do dupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarus376 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 po co sie spinasz tez daje link chcesz to wejdz nie to nie niczego Ci nie narzucam a jak masz problem to nie pisz i cu baranie prost ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Kłócić to ja się z tobą mogę, a teraz masz reporta za spam i obrazę użytkownika. Jak masz do mnie problem to pisz na PW a nie zaśmiecasz temat koledze który potrzebuje pomocy. Żeby nie było spamu: Polecam Ci pakować staty pod broń, potem 400 do HEAL i już do końca full DEX. 400 heal wystarczy i atak będzie duży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beliaar12 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Proszę o niespamowanie w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymoszczuk95 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Dzięki chłopaki tylko ja już troszke zepsułem sobie mojego alokena ponieważ mam troche mało heal bo tylko 9500 na 200 lvl bo juz troszke gram tylko nie za bardzo ogarniam jeszcze tą gre słyszałem jeszcze że na którymś tam lvl robi sie ResSkili. Trzeba go zrobić czy nie bo ja nic takiego jescze nie robiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Hmm podaj mi może swoje GG, będzie łatwiej rozmawiać. Na alokenie się akurat znam, więc możesz śmiało pytać. PS nie mył HP (Health Points) z Healem. Heal jest w statach, ty masz 9,5k HP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PazikPan Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 to jest jeden z najgorszych serverow juz teraz, grajcie na http://evolutiongame...lery/index.html tu macie juz A9 i 2 nowe postacie to jest jeden z najgorszych serverow juz teraz, grajcie na http://evolutiongame...lery/index.html tu macie juz A9 i 2 nowe postacie czlowieku to jest najlepszy priv na jakim gralem bo wszedlem w tego linka ktory dales :* ten priv zmienil mi zycie polecam go ;p Pomoglem? Nie ma za co :P Szukam serva do cabala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beliaar12 Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 UP@ Patrz na daty! Temat sprzed miesiąca. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.