kamil304 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witam. Ostatnio poznałem nawet przyjaznego gościa na ts3. Pogadalismy o wowie i powiedział, że mnie zaprosi do znajomych na battle.net. móił, że exp będzie 3x większy. Musiałem mu podać mój e-mail, i Imie i nazwisko, które jest na battle.net. Chciałem sięzapytać, czy istnieje ryzyko kradzieży tego konta. Przypominam, że tym e-mailem loguje się na konto battle.net. Proszę o szybką odpowiedź Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Menddor Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Tutaj masz całe FAQ odnośnie RAFu: http://us.battle.net/support/en/article/recruit-a-friend-faq ..., then click Recruit a Friend. This will take you to the Recruit a Friend referral page where you can enter a friend's email address and name. If you'd like, you can also enter a message that will be included in the invitation email. Wnioskuję, że trzeba podać. Odnośnik do komentarza
McLeoks Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Nie ma ryzyka kradzieży. Sam to ładuje. Pamiętaj że nie możesz mieć konta na Polskę. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.