plastelinho5 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 siemka mam proble ponieważ sciągnołem warrocka korean zaktualizowałem gdy gra sie ładuje ngle wywala mnie do pulpitu i sie wyłącza....co zrobić by to działało ?? napiszcie na gg 37262630 i pomóżcie jak zrobić konto na nexon com??? pomóżcie prosze; / Odnośnik do komentarza
xPonury Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 By zrobić konto potrzebujesz KSSN jeśli chcesz jakieś napisz do mnie na GG 264117 A co od wywalania do pulpitu musisz zmienić strefę czasową na Seul ! W zegarze MAL Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć. Odnośnik do komentarza
plastelinho5 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 ooo stary dzięki wielkie warrocka już mi nie wywala działa w pełni jeszcze tylko muszę konto założyć i full spectrum Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.