Kayoh Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witam. Mam problem dotyczący założenia hosta na ranked jak i na open w grze Dungeon Defenders. Mianowicie, gdy przy próbie założenia własnego hosta na ranked lub open po chwili wyskakuje błąd "Failed to create game". Z tym problemem borykam się od kilku dni. Mam Windows7, spełniam wymagania sprzętowe gry, gra jest ORYGINALNA!!! kupywana przez steama. Proszę was Forumowicze o pomoc w fix'ie tego błędu. Nie chodzi mi o reinstall gry, tylko naprawienie go ręcznie. Pozdrawiam Kayoh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kayoh Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Do zamknięcia, problem rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eziox69 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Czy mógłbym dowiedzieć się jak rozwiązałeś ten problem ponieważ borykam się z nim i nie mogę go rozwiązać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.