Vectoron1 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Proszę adminstrację o usunięcie tematu! TigeR PoweR Daj LIKE dla tygrysiaka :3 Odnośnik do komentarza
razzeY Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nie, nie i jeszcze raz NIE. Pozdrawiam (nie) ogarniętego Midasa, który zmienia pore dnia na survivalu. Nie zagram NIGDY na tym serwerze. Nie polecam. Dzięki za bana na IP :P I tak u was nie gram, poza tym mam zmienne IP Odnośnik do komentarza
Vectoron1 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nie, nie i jeszcze raz NIE. Pozdrawiam (nie) ogarniętego Midasa, który zmienia pore dnia na survivalu. Nie zagram NIGDY na tym serwerze. Nie polecam. Dzięki za bana na IP :P I tak u was nie gram, poza tym mam zmienne IP A więc tak.. ocena jest fałszywa, gdyż zacząłeś każdego wyzywać a szczególnie Adminów... Więc sie nie dziw, że dostałes bana A po drugie mam ss'y z tym Twoim pieknym słownictwem do Admina W każdej chwili mogę go wstawić nie ma problemu. TigeR PoweR Daj LIKE dla tygrysiaka :3 Odnośnik do komentarza
Madys Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 NeraVo wstydzil bys się, wyklinasz od kiedy wszedles na serwer to nie jest mile. Odnośnik do komentarza
Cytryn Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Serwer zdupiony Nie mogę sie zarejestrować bo wywala błąd "na serwerze niedozwolone jest latanie" lub podobnie Odnośnik do komentarza
razzeY Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Chętnie obejrzę te screenshoty. Napisałem coś takiego : "na huj zmieniasz porę dnia? Za przeproszeniem." Potem zaczynałeś "adminować" i mnie wkurwiłeś, wyzwałem od szmaty no i tyle. Nie polecam jeszcze raz serwera, z tego co pamiętam nawet nie stać ich na zrobienie rang takich jak "admin", "gracz" itp. Pozdrawiam wszystkich grających i jednocześnie współczuję. Niestety, takie czasy. Dzieci są wszędzie, niektóre nawet dostały posadę admina bo wyłudzili od rodziców ciężko zarobione 10zł. żeby być admem.. Cóż.. Odnośnik do komentarza
Madys Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Bo wiekszosc graczy tego serwera to boty które nawet zarejestrowac sie nie potrafią, i pozatym NeraVo twoje tłumaczenie jest żalosne, i wytłumacz co to znaczy "adminować" bo ja cie nie rozumiem. Nie potrafisz sie dogadać to nie moja wina, to wina twoich rodziców którzy wychowali takie dziecko, nie masz sie czym tłumaczyć bocie. Odnośnik do komentarza
simonPLful1 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 @up2 A ty to może dziecko nie jesteś jak piszesz ''huj'' ty debilu do szkoły się wybieraj! Jak nie wierzysz to do słownika zajrzyj. A serwer taki jak każdy inny czyli nic nowego. Posty: 50 Postow OK 100Postow Ok Odnośnik do komentarza
yozone Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Boty nie gadają :P Odnośnik do komentarza
adx52x Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Dostałem bana , za rzekomego fly hack , gdy nic takiego nie posiadam . Pomoże ktoś . ? Mam tam dość duży dorobek . ; cc Wszedł adamus czy jakoś tak i wyskakuje kicked : fly hack . ;cc Pomogłem ? Daj lajka . ; ) Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. Wiadomości z kolorem z komputera. Odnośnik do komentarza
matrox6 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Heheeh Bo jak są Lagi na serwie to ja czasem widzę że gracze to cali z diaxów Pomogłem? Like? Odnośnik do komentarza
MisterM Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Wasze sprzeczki są bez sensu ale rozumiem adx52x bo tak samo raz na serwerze miałem a co do NeraVo to go popieram i mam w dupie to czy wypada klnąć czy nie i admin jest popierdolony, tyle teamtu. Codo Admina (Dzieci i ryby głosu niemają!!!) :P Odnośnik do komentarza
Madys Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 @up Jezeli sadzisz że ryby i dzieci głosu nie mają to oznacza że nie umiesz mówić :)adx52x pisz do mnie na skype (urband6) jeżeli sa jakieś problemy. I pozatym Unban już masz Odnośnik do komentarza
XFragsHD Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Macie podobne uczucie, że jak pisze w temacie publikacji [sURV] to wiecie że miasto/mapa jest brzydkie/brzydka? Wg mnie [sURV] to taka wymówka na to że mapa jest do dupy, bo w końcu to jest SURWAJWAL! Serwer wygląda jakby Admin na creative bądź komendach znalazł wiochę, dobudował coś "magicznymi" itemami i zrobił z tego serwer... O kurdę, wyjawiłem tajemnicę serwer'a. Mieć nieskończoność itemków i zbudować taki shit. To chyba hardcore! CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHzGPU: Zotac GTX 780Ti AMP EditionRAM: Kingston 2x8GB Case: Cooler Master HAF X Odnośnik do komentarza
Madys Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 @up myślisz że wszyscy sobie na GM latają no napewno, te konstrukcje nie są adminów tylko graczy. Odnośnik do komentarza
Lord Zeus Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Usuwam na prośbę autora. || exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP || Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.