MlodY1988 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witam nie dawno miałem formata i po nim zainstalowalem program ( ASUS) smart doctor do visty no i pisze ze nie mam karty graficznej jak go właczam i tak jak wchodze w panel sterowania i tam menadrzer sprzetow to jako karta graficzna pisze Standartowa Karta Graficzna VGA i naplycie cos tam mam i zawsze pamietam jak ktos instalowal na tym laptopie rzeczy to zaczynal od tej plyty ale moj 2 problem to to ze nie chce sie włączyc jest to ze uruchom jako administrator i daje zezwalaj i dupa nic moze oddinstalowac ta karte co mam teraz i plyte sie moze uda załaczyc ja narazie nic nie robie wy dawajcie pomysly Sorki za błedy ale zalałem sobie klawiature :/ i troche zle chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrHause Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nie wiadomo o co chodzi ci ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodY1988 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 aha no to nie spamuj tylko nie czytaj i wyjdz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 zainstaluj sterowniki do swojego modelu , to aż taki problem wejść na stronę asusa i ściągnąć albo z płyty CD recznie z katalogu wybrać sterowniki VGA ? If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodY1988 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 a czy ktos by mogl podac link do tych sterownikow ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanZagłady Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Człowieku czy ty naprawdę nie potrafisz korzystać z zasobów internetu ? Dochodzę do wniosku skoro jesteś 24 latkiem to raczej takie sprawy powinieneś mieć obcykane zwłaszcza, że komputer należy do twojego hobby. Wystarczy wklepać : http://nvidia.pl Tam potem masz STEROWNIKI i wybierasz model karty graficznej by dopasowac do niej sterowniki albo autowykrywanie. A tu masz pierdyliard sterowników... http://support.asus.com.tw/download/download.aspx?SLanguage=pl-pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodY1988 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Liczby sa przypadkowe a wogule dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.