Rocker121 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 XXX proszę o usunięcie Odnośnik do komentarza
Rocker121 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 @refresh Odnośnik do komentarza
Rocker121 Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 @R Odnośnik do komentarza
Jongju22 - Admi Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Survival? Ciągle survival, może coś innego? Z prezentacją mogliście się bardziej postarać a cd. serwera to ... - spawn na odwal - regulamin administracja piszę dopiero teraz [bez komentarza] Ja: AuthMe? Nie zdziwcie się jak EQ poznika graczom. Administracja: Nie, bo ktoś się włamie... --- Wgralibyście np. xAuth. Moderator WWW Odnośnik do komentarza
Rocker121 Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 @up no i się znalazła się osoba która wszystko wie najlepiej załóż swój serv i pokaż jak nim dobrze operujesz to wtedy ci uwierze a xAuth czy authme to jest praktycznie to samo, a spawn zrobiony na szybko bo mapkę musiałem zmienić bo ktoś rozwalił. Odnośnik do komentarza
Rocker121 Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 @R Odnośnik do komentarza
Rocker121 Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 @R Odnośnik do komentarza
Zarghor Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 @up no i się znalazła się osoba która wszystko wie najlepiej załóż swój serv i pokaż jak nim dobrze operujesz to wtedy ci uwierze a xAuth czy authme to jest praktycznie to samo, a spawn zrobiony na szybko bo mapkę musiałem zmienić bo ktoś rozwalił. Jeśli chodzi o funkcję to tak, ale AuthMe jest o wiele bardziej zbugowany od xAuth. Chyba, że zablokowaliście możliwość na kopiowanie itemków. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.