loordofdeath Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witam! Pobrałem silnik plemion i gram na nim z kolegami przez hamachi, ale jest jeden problem - nie znam hasła do panelu administracyjnego, a chciałbym zmienić prędkość jednego ze światów. silnik pobrałem stąd: http://chomikuj.pl/Krzemas/Silniki+plemion pobrałem silnik: plemiona-6.0-version.rar wiem jedynie tyle że żeby otworzyć menu do logowania się na admina wpisuje się localhost/serwer_2/admin ale hasła to już nie wiem. nie wiecie w jakim pliku mogę je znaleść? albo zmienić prędkość świata bez logowania się na panel administracyjny? Dziękuję za uwagę. Odnośnik do komentarza
Przmus Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Jeśli się nie mylę, to prędkość zmienia się edytując plik: D:\plemiona 6.0\htdocs\serwer_2\include\config.php config.php należy otworzyć za pomocą notatnika. Zmiana prędkości jest tutaj: // Spielegeschwindigkeit, je h?her, desto schneller l?uft das Spiel $config['speed'] = 10000; Odnośnik do komentarza
loordofdeath Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 wielkie dzięki przynajmniej wiem jak zmienić prędkość świata na istniejącym już świecie. a co do passów to znalazłem je na tym forum (ktoś prezentował silnik 6.0 i 7.0) temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza
brajanxDD Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Serw jeszcze jest? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.