mctrytus Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witam niedawno kupilem ( wczoraj ) battlefielda 3 i spelniam minimalne wymagania gry a wieksze na singlu nie laguje ale na multi laguje tak ze nawet nie da sie prawie wejsc do gry tutaj jest moj komp i wsyztko : Windows 7 Ultimate 64bit Intel Pentium Dual CPU E2220 2.4ghz (2 CPU'S) 2GB Ram karta graf : ATI Radeon HD 4670 zgoda z directx 11 (mam dx 11) korzystam do wlaczania battlefielda 3 mozilli firefox mam neta 2Mb Problemy sa duze bo nawet czasami czesto Wywala mnie z gry i pisze na menadrzeze gry problem podlaczeniem do gry czy cos takiego prosze pomozcie Odnośnik do komentarza
PelsonMX Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 ja mam Intel Core 2 Duo 2.13 podkręcony do 2,40 ghz 5GB RAM ale na 2 też to samo Zasilacz 380W Feel'a Gigabyte 9800GT 1 GB i na minimalnych gram bez problemów, czasem freezuje obraz na chwile ale rzadko, na wysokich czy na ultra to tylko gra chodzi deko wolniej ale na upartego też pogra. U Ciebie pewnie przyczyną jest to, że masz za dużo syfu na kompie, ściągnij sobie z internetu* program o nazwie IOBIT ADVANCED SYSTEM CARE zeskanuj system dokładnie, usuń śmieci do tego CCleaner i Malwarebytes Antimalware , później ściągnij Gamebooster i wtedy nam powiedz co sie dzieje Odnośnik do komentarza
xamizo Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 http://www.mpcforum.pl/topic/409743-tut-masz-lagi-w-bf-przyspiesz-komputer/ Odnośnik do komentarza
dawid11117777 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Przepraszam że się wtrącę ale od dawna do tego nie mogę dojść jak odpalić BF 3 za pomocą gameboostera kiedyś próbowałem i lypa bo to przeglądarka potem uruchom kampanię... Odnośnik do komentarza
mctrytus Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 ja mam Intel Core 2 Duo 2.13 podkręcony do 2,40 ghz 5GB RAM ale na 2 też to samo Zasilacz 380W Feel'a Gigabyte 9800GT 1 GB i na minimalnych gram bez problemów, czasem freezuje obraz na chwile ale rzadko, na wysokich czy na ultra to tylko gra chodzi deko wolniej ale na upartego też pogra. U Ciebie pewnie przyczyną jest to, że masz za dużo syfu na kompie, ściągnij sobie z internetu* program o nazwie IOBIT ADVANCED SYSTEM CARE zeskanuj system dokładnie, usuń śmieci do tego CCleaner i Malwarebytes Antimalware , później ściągnij Gamebooster i wtedy nam powiedz co sie dzieje Wlasnie ale masz 5 gb ramu a ja 2 gb Odnośnik do komentarza
mctrytus Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 ja mam Intel Core 2 Duo 2.13 podkręcony do 2,40 ghz 5GB RAM ale na 2 też to samo Zasilacz 380W Feel'a Gigabyte 9800GT 1 GB i na minimalnych gram bez problemów, czasem freezuje obraz na chwile ale rzadko, na wysokich czy na ultra to tylko gra chodzi deko wolniej ale na upartego też pogra. U Ciebie pewnie przyczyną jest to, że masz za dużo syfu na kompie, ściągnij sobie z internetu* program o nazwie IOBIT ADVANCED SYSTEM CARE zeskanuj system dokładnie, usuń śmieci do tego CCleaner i Malwarebytes Antimalware , później ściągnij Gamebooster i wtedy nam powiedz co sie dzieje Dobra battlefield 3 mi dziala jestes WIELKI zrobilem dokladnie to co mi powiedziales i prosze battlefield 3 mi chodzi czasami jest spadek fpsow ale mi to zbytnio nie przeszkadza jeszcze raz dzieki Odnośnik do komentarza
PelsonMX Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 spadki fpsów na takim sprzęcie to normalka, zwłaszcza, że to dwu rdzeniówka , jeśli działa to daj lajka a gameboostera włączasz najpierw gre a później klikasz tylko SWITCH TO GAMING MODE nie włączasz głównego programu tylko tą drugą ikonkę Odnośnik do komentarza
xamizo Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Dobra battlefield 3 mi dziala jestes WIELKI zrobilem dokladnie to co mi powiedziales i prosze battlefield 3 mi chodzi czasami jest spadek fpsow ale mi to zbytnio nie przeszkadza jeszcze raz dzieki Skoro wszystko jasne- Zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.