Skocz do zawartości

[Q] Battlefield 3 problem z lagami !

mctrytus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam niedawno kupilem ( wczoraj ) battlefielda 3 i spelniam minimalne wymagania gry a wieksze na singlu nie laguje ale na multi laguje tak ze nawet nie da sie prawie wejsc do gry tutaj jest moj komp i wsyztko :

Windows 7 Ultimate 64bit

Intel Pentium Dual CPU E2220 2.4ghz (2 CPU'S)

2GB Ram

karta graf : ATI Radeon HD 4670 zgoda z directx 11 (mam dx 11)

korzystam do wlaczania battlefielda 3 mozilli firefox mam neta 2Mb

Problemy sa duze bo nawet czasami czesto Wywala mnie z gry i pisze na menadrzeze gry problem podlaczeniem do gry czy cos takiego prosze pomozcie

ja mam

Intel Core 2 Duo 2.13 podkręcony do 2,40 ghz

5GB RAM ale na 2 też to samo

Zasilacz 380W Feel'a

Gigabyte 9800GT 1 GB

i na minimalnych gram bez problemów, czasem freezuje obraz na chwile ale rzadko, na wysokich czy na ultra to tylko gra chodzi deko wolniej ale na upartego też pogra.

U Ciebie pewnie przyczyną jest to, że masz za dużo syfu na kompie, ściągnij sobie z internetu* program o nazwie IOBIT ADVANCED SYSTEM CARE zeskanuj system dokładnie, usuń śmieci do tego CCleaner i Malwarebytes Antimalware , później ściągnij Gamebooster i wtedy nam powiedz co sie dzieje

ja mam

Zasilacz 380W Feel'a

Gigabyte 9800GT 1 GB

i na minimalnych gram bez problemów, czasem freezuje obraz na chwile ale rzadko, na wysokich czy na ultra to tylko gra chodzi deko wolniej ale na upartego też pogra.

U Ciebie pewnie przyczyną jest to, że masz za dużo syfu na kompie, ściągnij sobie z internetu* program o nazwie IOBIT ADVANCED SYSTEM CARE zeskanuj system dokładnie, usuń śmieci do tego CCleaner i Malwarebytes Antimalware , później ściągnij Gamebooster i wtedy nam powiedz co sie dzieje

Wlasnie ale masz 5 gb ramu a ja 2 gb

ja mam

Zasilacz 380W Feel'a

Gigabyte 9800GT 1 GB

Dobra battlefield 3 mi dziala jestes WIELKI zrobilem dokladnie to co mi powiedziales i prosze battlefield 3 mi chodzi :D czasami jest spadek fpsow ale mi to zbytnio nie przeszkadza :) jeszcze raz dzieki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Q] Battlefield 3 problem z lagami !   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...