xCanus Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 NeeCraft Rodzaj serwera: RPG + SURVIVAL Adres IP: 188.165.20.238:8011 Status: ONLINE Informacje : Sloty: 30 ( ciągle rosną ) Whitelista: OFF Potwory: ON Zwierzęta: OFF Nether: ON Administracja : CanoNee Tasarius LunCer Pluginy : Factions McMMO SS dodam później Inne : Wreszcie zaczołem się interesować serwerem. Przez ostatni tydzień zrobił się burdel. Teraz tak nie będzie ! Zmieniliśmy serwerowi nazwe, ponieważ tamta wersja okazałą się nie wypałem. Na serwerze : - przerobiliśmy komende /msg ( prywatna wiadomość ) na listy ( /letter wiadomość ) -zastanawiam się czy usunąć na serwerze komende /f claim -zostały usunięte pluginy które lagowały serwer -oczyszczona została administracja, czyli : wyrzuciłem z teamu dzieci które banowały za to, że ktoś im zniszczył gildie -moderatorzy/admini mogą grać normalnie jak gracze ( nie posiadają komend : /give, /gamemode, /i , /god ). To chyba na tyle, dziękuje za przeczytanie posta. ZAPRASZAM NA SERWER!! Odnośnik do komentarza
Kadder Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Mam pytanie czy mógłbym być modem lub Adminem ?? Małe podanie ;D Nick : Knajcik_PL Wiek : 12 lat Obeznanie worldedit i worldguard : 9/10 Inne komendy : 8/10 Staż w minecraft : rok Czy byłem adminem/modem na innym serverze : nie ;( jak oceniam moje budowle 7/10 jak zostanę mode to mi już wystarczy ;] Odnośnik do komentarza
xCanus Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 refresh Odnośnik do komentarza
xCanus Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Oceniajcie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.