MatiZG Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Tak jak u góry Szukam osoby do pomocy z konfiguracją Permission na serwerze dedyk Gracz kupił vipa sms, ale nie może wpisać /mc ani /gamemode ponieważ nie ma tego zapisanego w permission. Próbowałem zrobić to sam ale gdy wchodzę (testy tobie na hamachi) pisze mi: Internal server error. Moje gg: 26298333 Aha i dodam że w Note++ czy jakoś tak, linijki nie są na czerwono. Będzie like ! KLIKNIJ UP TO NIE BOLI A TAK DUŻO DAJE ! Odnośnik do komentarza
kempes1298 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 tutaj masz essentials.gamemode.others Odnośnik do komentarza
MatiZG Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 tutaj masz essentials.gamemode.others Dzięki jutro sprawdzę, dzisiaj trochę śpiący jestem KLIKNIJ UP TO NIE BOLI A TAK DUŻO DAJE ! Odnośnik do komentarza
bartek97a Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 chętnie pomoge przy permissions mam swój serwer is się znam na tym. pisz na skype line_pasta Odnośnik do komentarza
majster889 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Dodaj sobie komendy z bukkit.pl. Odnośnik do komentarza
Cay Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 //jak szukasz pomocy przy pluginach pisz tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/416843-szukasz-programisty-do-tworzenia-serwera-lub-oferujesz-takowa-pomoc-pisz-tutaj/ //cls. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.