RexioManTM Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witajcie! Jako że porzuciłem swój projekt z oficjalnymi plikami serverowymi dlatego postanowiłem wykonywać nieoficjalne pliki pod każdy typ serverów: - Free Build - Survival - Hardcor Lub np. - Free Build + Survival Co oferuje: - sprawne, dobre i działające pliki serverowe do Minecrafta na każda wersję - pomoc z Permissions lub GroupManger - wytłumaczenie oraz nauczenie poszczególnych komend pluginów - konfiguracja pluginów oraz servera - zareklamowanie servera oraz zrobienie loga ( gwarantowane ) - 62 dniowa gwarancja plików ( np. jeśli zepsuję się mapa lub plugin ) - zmniejszenie lag do minimum - porady do servera, pluginów, rang - konfiguracja, pluginy oraz typ servera zgodnie z prośbą użytkownika - w razie potrzeby pomoc na serverze ( online ) - pomoc i wytłumaczenie założenia serera poprzez Chamahi, NO-Chamahi lub Dedyk ( zależy od wyboru użytkownika ) - polecenie dobrego i taniego hostingu - pomoc przy aktualizowaniu pluginów i bukkita Kontakt: GG: 9336866 SKYPE: RexioMan E-mail: [email protected] Cennik: ( w zależności jakie wymagania ) - podstawowy pakiet ( pluginy, bukkit itp. ) - 2.46zł sms - wymagający pakiet - 6.15zł sms Można również przelewem ale więcej informacji na GG, SKYPE, E-mail. "Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi Odnośnik do komentarza
dzejk44 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 No no kusząca oferta chyba skorzystam Pomogłem? Kliknij Odnośnik do komentarza
RexioManTM Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zachęcam "Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi Odnośnik do komentarza
Yrokin Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Sprzedam pliki serferofe! Wszystko zjebałem z bukkit.org i chcem za to kase ! tylko 23,37 zł Przelef a 50 zł SMS NIE PSZEGAP btw. jeżeli miał byś w tych swoich plikach własne pluginy, własnej roboty to mozesz je "sprzedawać" ale jeżeli sprzedajesz czyjąś pracę to pozdro dla ciebie koles haha Odnośnik do komentarza
Lord Zeus Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zakaz handlu. || exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP || Odnośnik do komentarza
TheJeron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 ZAKAZ HANDLU || CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M || Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.