Skocz do zawartości

Sterowniki Audio(?)

Imvu

Rekomendowane odpowiedzi

Hej. Mam problem. Ostatnio sobie grzebiąc w płytach znalazłem Call Of Duty (1). Instalacje przeszła bez problemu, lecz chcąc odpalić gre wyskoczył mi błąd : "Nie powiodło się uruchomienie systemu dźwięku Miles"

Niestety nie mam dźwięku wcale. W dolnym prawym narożniku jest data i ikona dźwięku niestety jest ten "głośnik" a obok niego jest krzyżyk (biały na czerwonym tle). Prubowałem ściagać sterowniki Audio do Mojej płyty (Asus M2V-VM)

lecz niestety to nic nie pomogło. I o to moje pytanie co zrobić by dźwięk zaczął działać?

Jak ktoś potrzebuje screenów, proszę napisać w temacie czemu mam zrobić zdjęcie ja tu chętnie wstawie.

System : Windows 8 Consumer Previev

Płyta : Asus M2V-VM

Karta dźwiękowa zintegrowana smile.gif( nie może być zepsuta ponieważ, dziś jeszcze działało z Windows 7)

Wersja sterownika : Realtek HD Audio 6.0.1.5904

Słuchawki: E5 Galaxy

Temat niby posuje do problemy z Systemem ale.. również dotyczy gry.(Jeśli jednak zły dział proszę przenieść)

Odkryłem coś nowego. Gdy otwieram Menadżer Realtek HD Audio Na środku pisze :

"Wyświetlana jest pusta strona, ponieważ do systemu nie zostało podłączone urządzenie audio. Aby uaktywnić GUI, podłącz do systemu urządzenie audio."

Słuchawki są podłączone nie widze problemu.

Dziękuje za uwage ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Sterowniki Audio(?)   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...