Imvu Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Hej. Mam problem. Ostatnio sobie grzebiąc w płytach znalazłem Call Of Duty (1). Instalacje przeszła bez problemu, lecz chcąc odpalić gre wyskoczył mi błąd : "Nie powiodło się uruchomienie systemu dźwięku Miles" Niestety nie mam dźwięku wcale. W dolnym prawym narożniku jest data i ikona dźwięku niestety jest ten "głośnik" a obok niego jest krzyżyk (biały na czerwonym tle). Prubowałem ściagać sterowniki Audio do Mojej płyty (Asus M2V-VM) lecz niestety to nic nie pomogło. I o to moje pytanie co zrobić by dźwięk zaczął działać? Jak ktoś potrzebuje screenów, proszę napisać w temacie czemu mam zrobić zdjęcie ja tu chętnie wstawie. System : Windows 8 Consumer Previev Płyta : Asus M2V-VM Karta dźwiękowa zintegrowana ( nie może być zepsuta ponieważ, dziś jeszcze działało z Windows 7) Wersja sterownika : Realtek HD Audio 6.0.1.5904 Słuchawki: E5 Galaxy Temat niby posuje do problemy z Systemem ale.. również dotyczy gry.(Jeśli jednak zły dział proszę przenieść) Odkryłem coś nowego. Gdy otwieram Menadżer Realtek HD Audio Na środku pisze : "Wyświetlana jest pusta strona, ponieważ do systemu nie zostało podłączone urządzenie audio. Aby uaktywnić GUI, podłącz do systemu urządzenie audio." Słuchawki są podłączone nie widze problemu. Dziękuje za uwage Odnośnik do komentarza
Vanosh. Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Wstaw ss'a z MR HD Audio, tego pustego konta etc. exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.