EroPL Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nie wiem , co się stało z moim poprzednim tematem . Tam pisało kilka osób, że jednak są sposoby na fast-exp . I zaciekawiła mnie jedna odpowiedź, nie pamiętam kto to napisał, że można na "Dragon-Valley" zdobyć 200k expa w jednej rundzie !! Jeżeli ktoś z was wie niech napiszę , a osobę która dobrze mi to wyjaśni nagrodzę like . Jak wiadomo, zależy mi na szybkim doświadczeniu . Odnośnik do komentarza
StrazaKK122 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Czy aż 200k ? Nie wiem jak Sposób na fast-exp to chyba wbicie z paroma kumplami na serwer (pusty) i robienie tak zwanej farmy ;D Ty killasz swoich kupli i tak dalej. Nie wiem czy nie więcej by wpadło gdybyś latał heli i rozwalał pojazdy a oni szybko by wracali nimi i w miarę możliwości bez zajmowania punktów (chodzi mi o te "flagi") Odnośnik do komentarza
Keniger Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Bierzesz apc, kolega heli. Kolega przejmuje B i ląduje na lotnisku, ty ten punkt neutralizujesz i walisz cały czas apc w heli. Automatycznie heli się naprawia Odnośnik do komentarza
EroPL Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 aha , i tak nie bardzo kumam . Może wbijemy na jakiś serwer ? Odnośnik do komentarza
sopuniek Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 powiedz jaki to ja wbije Odnośnik do komentarza
XFragsHD Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 to dodajmy się do znajomych i po sprawie Może pofarmimy w ten sposób że ktoś strzela w jednego heada z bardzo dużej odległości a drugi go reanimuje a trzeci musi przeżywać ;D Ale na zmianę CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHzGPU: Zotac GTX 780Ti AMP EditionRAM: Kingston 2x8GB Case: Cooler Master HAF X Odnośnik do komentarza
EroPL Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Powiem Ci , że to mi by pasowało . Podasz swój nick z bf ? mój to : xEroPLx Odnośnik do komentarza
XFragsHD Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 główna postać: iDMFMi ale ja mam problem z pustymi serwerami bo nie mogę ich znaleźć, strzelanie z 200 metrów heady to dobry pomysł nie? + pkt. za reanimacje, tylko ten biedak co musi dedać jest potrzebny @edit znalazłem puste serwery oprócz dobrych ustawień w filters trzeba ustawić regions na North America East i wtedy będzie dobrze Bo tak to nie ma pustych serwerów w Europie @edit Jestem na jakimś pustym serwie, ktoś chce być zabijany przez kogoś? Ja będę reanimował żeby było szybciej CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHzGPU: Zotac GTX 780Ti AMP EditionRAM: Kingston 2x8GB Case: Cooler Master HAF X Odnośnik do komentarza
EroPL Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 bardzo fajnie , dzięki ale pogramy jutro okej ? Odnośnik do komentarza
XFragsHD Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 spoko ;D Kto chce niech wysyła zaproszenie. Co do metod podawajcie więcej bo może są lepsze np: niszczenie pojazdów przykład: Ja jadę czołgiem, przeciwnik wali z RPG, kolega z dryżyy naprawia, kolega przeciwnika daje mu ammo. Wszyscy prócz osoby w czołgu są szczęśliwi CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHzGPU: Zotac GTX 780Ti AMP EditionRAM: Kingston 2x8GB Case: Cooler Master HAF X Odnośnik do komentarza
EroPL Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Lub ! Ja wbije tym biedaczkiem , a ty go być leczył . Odnośnik do komentarza
XFragsHD Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 ale jak leczył? Kto by cię zabijał? CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHzGPU: Zotac GTX 780Ti AMP EditionRAM: Kingston 2x8GB Case: Cooler Master HAF X Odnośnik do komentarza
EroPL Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Posłuchaj : Ja będę zdobywał ten exp. Ten "biedaczek" to będzie moje drugie konto . Ja go zabijam a ty go leczysz . Odnośnik do komentarza
SamFlynN Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Piszcie na priv... do siebie numer z 200k expa, jak wspomniałem w tamtym temacie jest prosty, wystarczy że z kolegą na tsie czy gdzieś umówicie się, jeden rozda skille do szybszego naprawiania maszyn o 30%(skill w pierwszym drzewku po prawo na samym dole) i będzie na Dragon Valley siedział cały czas helikopterem pasażerskim na B, drugi z przeciwnej drużyny podlatuje heli, (nie przejmujecie bazy) i napierdala do niego z tego heli cały czas, z rakiet lub z działka, ustawiasz sobie coś na myszce żeby cały czas nawalało(musi być pusty serwer) i sobie idziesz spać czy gdzieś :P(najlepiej takie akcje po 3 w nocy) Aram rape:http://scr.hu/0t2b/pxej1 Odnośnik do komentarza
EroPL Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Spoko, looz ;p Odnośnik do komentarza
_Shizuu_ Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Jak narazie to ten temat wam służy do porozumiewania się, jak wynika z powyższych postów. Jak chcecie porozmawiać to na GG/PW. Odnośnik do komentarza
kravter Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 chlopaki kto chce ze mna zagrac w sobote w nocy 2/3 tylko ktos kto ma skill na leczenie helli (ja mam odblokowane cale lewe drzewko wiec moge dac) jak cos to gg 11640244 Odnośnik do komentarza
xamizo Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Piszcie do siebie na pw./ gg ew. w grze + tsie. http://www.mpcforum.pl/topic/297930-info-podajemy-swoje-nicki-i-dodajemy-siebie-do-friends/ Ten temat nie do tego miał służyć. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.