Skocz do zawartości

[Q]Fast-Exp ! [2]

EroPL

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem , co się stało z moim poprzednim tematem .

Tam pisało kilka osób, że jednak są sposoby na fast-exp .

I zaciekawiła mnie jedna odpowiedź, nie pamiętam kto to napisał, że można na "Dragon-Valley" zdobyć 200k expa w jednej rundzie !!

Jeżeli ktoś z was wie niech napiszę , a osobę która dobrze mi to wyjaśni nagrodzę like .

Jak wiadomo, zależy mi na szybkim doświadczeniu . ;)

battlefield-releases-play4free.jpg

1377774857-U369478.png

Czy aż 200k ? Nie wiem jak :D Sposób na fast-exp to chyba wbicie z paroma kumplami na serwer (pusty) i robienie tak zwanej farmy ;D Ty killasz swoich kupli i tak dalej. Nie wiem czy nie więcej by wpadło gdybyś latał heli i rozwalał pojazdy a oni szybko by wracali nimi i w miarę możliwości bez zajmowania punktów (chodzi mi o te "flagi") :)

to dodajmy się do znajomych i po sprawie

Może pofarmimy w ten sposób że ktoś strzela w jednego heada z bardzo dużej odległości a drugi go reanimuje a trzeci musi przeżywać ;D Ale na zmianę

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

główna postać: iDMFMi

ale ja mam problem z pustymi serwerami bo nie mogę ich znaleźć, strzelanie z 200 metrów heady to dobry pomysł nie? + pkt. za reanimacje, tylko ten biedak co musi dedać jest potrzebny :D

@edit

znalazłem puste serwery ;)

oprócz dobrych ustawień w filters trzeba ustawić regions na North America East i wtedy będzie dobrze ;) Bo tak to nie ma pustych serwerów w Europie

@edit

Jestem na jakimś pustym serwie, ktoś chce być zabijany przez kogoś? Ja będę reanimował żeby było szybciej

spoko ;D

Kto chce niech wysyła zaproszenie. Co do metod podawajcie więcej bo może są lepsze np: niszczenie pojazdów przykład:

Ja jadę czołgiem, przeciwnik wali z RPG, kolega z dryżyy naprawia, kolega przeciwnika daje mu ammo. Wszyscy prócz osoby w czołgu są szczęśliwi ;)

Piszcie na priv... do siebie

numer z 200k expa, jak wspomniałem w tamtym temacie jest prosty, wystarczy że z kolegą na tsie czy gdzieś umówicie się, jeden rozda skille do szybszego naprawiania maszyn o 30%(skill w pierwszym drzewku po prawo na samym dole) i będzie na Dragon Valley siedział cały czas helikopterem pasażerskim na B, drugi z przeciwnej drużyny podlatuje heli, (nie przejmujecie bazy) i napierdala do niego z tego heli cały czas, z rakiet lub z działka, ustawiasz sobie coś na myszce żeby cały czas nawalało(musi być pusty serwer) i sobie idziesz spać czy gdzieś :P(najlepiej takie akcje po 3 w nocy)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Q]Fast   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...