Heniu Mechanik Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Cze , nie grałem dawno na priv . Z 3 lata , jest dobry server NeveriuS , boski Od pl odpocznę ... Mam 2 błędy , mianowicie... Gram na modzie jak coś Wykrywacz metinów nie działa , wcześniej na Pl działał oraz Fishbota szukam , na priv . Erpel nie działa , a fishbot w modzie nie chcę się włączyć Co zrobić by wykrywacz działał na modzie kmr ? 2011 ;p Heniek. Odnośnik do komentarza
botto Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nie obiecuje że zadziała ! 1# -Postaraj się od nowa pobrać metin2PL lub jeżeli kopiowałeś Pl'a to dobrze usuń stary folder i skopiuj od nowa całego metina i dodaj do nowego folderu. 2# - Usuń stary folder z modem oraz metinem ( patrz @up ) i wgraj od nowa nowego moda wraz z nowym metinem. 3# - Następnie przed uruchomieniem moda ( patrz SS ) kliknij prawym na ikonę poda > zaawansowane > zaznacz opcję '' Tylko do odczytu '' Myślę że powinno pomóc jeżeli nie pisz PW Odnośnik do komentarza
Heniu Mechanik Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 No ok.. a jaki to ma sens ? Zobacze , zalezy mi na tym :/ Heniek. Odnośnik do komentarza
Heniu Mechanik Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ps. nie daje nic... ;x dalej ten sam błąd ... co robić ? Heniek. Odnośnik do komentarza
Antix Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 zainstaluj net framework 4.0 oraz c++ 2008 i 2010 Odnośnik do komentarza
Heniu Mechanik Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Nie ogarniam , przed instalowaniem moda . Tj. wgrania nowego metka , wszystko bylo dobrze więc dlaczego jakieś net frame potrzebny skoro wcześniej dzialał ( 2 dni temu ) gdzie nic nie bylo robione ? To sie nie klei Ps. mam to Zainstalowane ... Heniek. Odnośnik do komentarza
MrCwaniak Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Sprawdź wersje na jaką jest ten hack Bo ja pobrałem kiedyś exp bota na Viste i tak samo miałem Odnośnik do komentarza
Heniu Mechanik Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Up. Nie rozumiem , gram 2 dni ( PL ) na wykrywaczu , śmiga . Po 2 dniach wgrałem nowego metina na lapka , wgrałem mod SF 2010. Już nie działa... Chyba że , trzeba logi zablokowac Hs całe , ale po co w priv to ? ;d Zobaczę ... Heniek. Odnośnik do komentarza
Heniu Mechanik Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Proszę o pomoc !!!!! Heniek. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.