Taki KaWai<3 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witam.mam taki problem gdy włączam terrarie wyskakuje błąd "Program terraria przestał działać"Mam program Net framework 4 i XNA 4.Mam windows 7.Czy ktoś wie dlaczego?I jak temu zaradzic Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeM aka KaM Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Przeczyść kompa CCleaner'em. Lub wgraj od nowa świeżą Terrarię. Jeśli nie to reinstall Framework'a 4.0 się przyda. xKaMaSx exMod Memory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taki KaWai<3 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 A jak usunąć ścieżke terrari? Aha i mam jeszcze 1 pytanie bo na serwerze stworki maja duze lagi teleprtują sie itp. czemu?Na serwie lagów niema jedynie te stworki Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hinar Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Więc nie możesz włączyć Terrarii, mimo to masz problem z lagami? :P Lagi najprawdopodobniej z powodu słabej maszyny, Hamachi też bardzo spowalnia serwer. Podaj parametry komputera hostera to Ci powiemy, czy to dziwne. @Down: Nie powinno być lagów, zakładając że łącze nie jest 1Mb i że nie masz 20 kolegów. Przeskanuj komputer, ewentualnie spróbuj postawić no-hamachi (jeśli masz zewnętrzne IP) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taki KaWai<3 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Serwer postawiam kolegom Serwer jest mój przez hamachi Parametry kompa: Procesor:Intel? Core2 Duo CPU E7300 @ 2.66GHz Pamięc RAM: 4,00GB Karta Graficzna:ATI Radeon HD4800 Series Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.