Mostro Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Długo zamierzacie jeszcze robić te cofki? Wyłączać forum? Bo już nie ogarniam co tutaj się dzieje...;o Odnośnik do komentarza
Missbułgaria Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 I otwarlibyście nabór na KidModów :C... Wgl forum co chwile off Czytaj uważnie, masz Boga na linii. Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Akurat zawsze wtedy, kiedy potrzebuje coś ważnego na forum - oczywiście nie działa... Największe forum, a nie działa, aha... W ogóle zero informacji, nie wiadomo co się dzieje. Odnośnik do komentarza
hrabia14 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 "Największe forum cheatów...", "MCT-Grupa elitarnych koderów...", "500 000 użytkowników...". A nie potraficie wyśledzić debila DDoSującego serwer? (Bazuje na posiadanych informacjach, jeśli się mylę to proszę o poprawienie...) Odnośnik do komentarza
Mostro Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nie umiecie czytać treści tematu? (Do Administratorów) @Down, chcę aby każdy się dowiedział co jest grane. Myślimy logicznie Odnośnik do komentarza
beliaar12 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 UP@ No to im napisz na PW... Odnośnik do komentarza
ruku Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Hrabia, nie łatwe, wczoraj typ wbił na czat, i zaczął ddosować sejm i policję z zombie. Jak ktoś robi to z głową, to możemy mu polizać. 2009 - słyszysz mnie? Odnośnik do komentarza
Zaid Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Mpc może zostać zamknięte , chyba lepiej żeby były cofki niż wyłączenie forum 4ever prawda? , kokosz cały czas próbuję rozwiązać problem , dajcie mu tylko czas... Odnośnik do komentarza
Vanosh. Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Otworzcie nabór bo mi kida nie chcecie dać. ;x A co do cofek, tym razem cofnęlo o ok. 2 dni, co było bardzo dużo. przeważnie było to tylko kilka godzin. Sam nie wiem co sie tu dzieje, ale na pewno nic dobrego. exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza
Mostro Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ja nie chcę od was wiedzieć co tam się dzieje, czego kokosz nie robi, lecz chciałbym się dowiedzieć od osób na wyższych szczeblach bo wy to pewnie za przeproszeniem "gówno" wiecie Chcę tylko aby Team informował troszkę userów o stanie forum. Odnośnik do komentarza
Zaid Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Jak dla mnie. Narazie nie ma co pisać wielkiej ilości postów. Czekamy na ogarnięcie lagów. Oczywiście warto napisać posty w jakimś dziale Odnośnik do komentarza
Gnabry Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Hrabia, nie łatwe, wczoraj typ wbił na czat, i zaczął ddosować sejm i policję z zombie. Jak ktoś robi to z głową, to możemy mu polizać. Beka, to jeden z waszych kochanych GM'ków ;* @top daro musi zawsze coś haknąć. pozdrawiam heniuś Odnośnik do komentarza
ruku Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Beka, to jeden z waszych kochanych GM'ków ;* @top daro musi zawsze coś haknąć. chyba, że to fake był. 2009 - słyszysz mnie? Odnośnik do komentarza
Gość _Maxiu_ Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 No ryje banie.. 2 dni prawie nie chodziło.. Eh..kiedyś kokosz napisał że close na jakiś czas. No ale cóż, nie jestem najarany na to forum jak kiedyś, więc...mi to zbytnio nie przeszkadza. DDOSY pewnie i tyle. Odnośnik do komentarza
AdamS12 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 'Zmusiliśmy' kokosza żeby nie zamykał forum, to teraz nie spamujmy i nie płaczmy, że forum co chwilę pada. Jak się wszystko unormuje, to pewnie nas o tym powiadomi, przynajmniej mam taką nadzieje. Odnośnik do komentarza
Jowe. Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Dobra sam się zdziwiłem bo na 3dni mnie nie ma ale moich postów też nie ma, no ale cóż. Po co otwierać nabór na modów żeby jeszcze więcej osób "pomagało" naprawić problemy z forum? By @Jowe.Postwriter | Gold Member Odnośnik do komentarza
Gość Mounthains Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Póki co walczymy ; ). Nie wiadomo przez jaki okres będzie się to dziać. Proponuje robic kopie zapasowe tutoriali jakie robiliście w ostatnim czasie. Tak na wszelki wypadek. Te informacje muszą Wam starczyć. Zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.