Gość Emillo Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Cześć Serwerami metina bawiłem się ponad rok temu, co było baaardzo dawno i od tego czasu dużo się zmieniło (przede wszystkim teraz używa się plików 2010 a nie 2008 ) i mam problem z ogarnięciem tego wszystkiego... Czy moglibyście powiedzieć mi które pliki serwerowe ściągnąć na start? Zależy mi na tym żeby była to cała wirtualna maszyna i jak najmniej błędów. Później na pewno przejdę na coś zaawansowanego, ale od czegoś muszę zacząć Lajki czekają! Odnośnik do komentarza
Tacens Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 ściągnij pliki badara, fbsd bardzo ładnie chodzi na nich zainstaluj tam sf by schittset. Odnośnik do komentarza
Gość Emillo Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Mówimy o tym (wolę się upewnić): http://www.mpcforum.pl/topic/387565-tutdl-pliki-serwerowe-by-badar/page__fromsearch__1 i tym? http://www.mpcforum.pl/topic/569116-re-ulpoaddlczyste-sf-2010-by-schittset/ Odnośnik do komentarza
Sensei® Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 @Up ta //nieregulaminowa sygnatura//BR3ND Odnośnik do komentarza
Halny Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Pliki badara pobierałem dwa razy, i dwa razy ich za cholerę nie mogłem wypakować. Próbowałem naprawić archiwum, wyłączałem włączałem komputer i nic. Cały czas błąd przy 50%, wie ktoś może dlaczego tak się dzieję ? :< Odnośnik do komentarza
`SkaCzuS. Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 7zip'a ścągnij Odnośnik do komentarza
Lesteross Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 xxx Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania . Odnośnik do komentarza
kiszak534 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 no ja też mam problem że sie nie da ich wypakować jak wypakowywuje to 7-zip to przy 8% wyskakuje zle haslo :/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.