Smalt Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Mam problem z ciągłym initializing. próbowałem regeditem nic nie pomogło,proszę o pomoc ;/ Odnośnik do komentarza
PelsonMX Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 weź manualnie włączaj sobie ORIGIN . Odnośnik do komentarza
Smalt Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 jak manualnie włączać origin ? Na komputerze stacjonarnym gra bez problemu działa,na laptopie o ile pamiętam gra się raz włączyła na singleplayerze. oto statystyki laptopa: Procesor:Intel Core i5 2.27GHz @ 2.27GHz Karta Graficzna:ATI Mobility Radaeon HD 5650 1GB Ram:4GB System Operacyjny Windows 7 Home Premium x64 Próbowałem Regedit'em edytować ale wszystko mam tak jak jest napisane w FAQ,zamieniłem regedit nazwę z Battlefield 3 TM na Battlefield 3. Próbowałem wyłączyć antywirusa to o ile raz mi pomogło właśnie wtedy kiedy raz mi się gra włączyła. proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza
PelsonMX Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 więc, powyłączaj wszystkie programy działające w tle, zapory, antywirusy itd , włącz origin najpierw przez ikone na pulpicie, później wejdź w battlelog i szukaj serwów, czasem mi pisze INITIALIZING przez 5 minut zanim wyskoczy LOADING LEVEL Odnośnik do komentarza
Smalt Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 NAPRAWIŁEM WYSTARCZYŁO WGRAĆ NAJNOWSZE STEROWNIKI DO KARTY GRAFICZNEJ ! ZAMYKAM Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.