Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PixelCraft [FB+RP] [50 Slot] [No-premium] [WL-OFF]

Sopher�

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla modów:

generate_logo.png?name=PixelCraft

Typ: FB + RP

Adres IP: 188.165.245.228:25595

Status: status.png?ip=188.165.245.228&port=25595

informacje.png

Sloty: 50

Whitelista: no.png

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: no.png

team.png

Sopher

Rumbaa

Perzot1818PL

maxisst

pluginy.png

Tajemnica :)

inne.png

Wszystko poniżej :)Chcesz też taką prezentacje ?

http://www.mpcforum.pl/topic/516797-generator-publikacji-serwerow-mc/

1-498122-560x95-3884-F2DD1F-DEFF5C.png

IP serwera: 188.165.245.228:25595 (tymczasowe)

Sloty: 50

Whitelist: Off

Nether: Tymczasowo Off

:)

Główna mapa: ON

Świat surowcowy: ON

Potwory: ON (tylko na mapie surowcowej)

Zwierzęta: ON

PVP: OFF

No-Premium: ON

Pluginy:

Tajemnica

:D

Administracja:

Administrator Sopher

Moderator Rumbaa

JuniorModerator jakim08

JuniorModerator Nyelia

JuniorModerator RaVciO

Dlaczego akurat my?

Jest wiele powodów, ale wymienię te najważniejsze

^^ Ogarnięta administracja! Brak lagów oraz bugów. RP + FB dają niesamowity nowoczesny klimat. U nas założysz swoje miasto, zostaniesz obywatelem lub założysz firmę! To wszystko czeka Cię na naszym serwerze.

Zapraszamy!

Uwaga event!

Na mapie surowcowej zostały ukryte złote bloki! Możesz je zdobyć szukając ich pod lodem, na drzewach, pod pniami drzewe, w cave'ach, pod ziemią! Zostały ukryte ponad 2 stacki złotych bloków!

mnu.gif

Opublikowano

Wbijać na serwer - admin zna się na rzeczy, dobrze dobrane pluginy tylko pozostawać w zachwycie :)

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Konkurs :)

Jeżeli ktoś zaprosi 5 graczy na serwer dostaje nagrodę niespodziankę - naprawdę warto!

Osoby zaproszone należy zgłosić do mnie - MrSopher

mnu.gif

Opublikowano

Zawsze jak piszę swoją opinię pod jakimś serwerem zwykle jest ona negatywna. Dzisiaj mamy święto i akurat pod tym tematem będzie pozytywna. Opis nie mówi za wiele ale gdy przeczytałem o nowoczesnym stylu budowy poczułem że trzeba sprawdzić co to za serwer.

Na początek przeczytałem regulamin. Ucieszyło mnie to że przy regulaminie jest Soulsand który nas spowalnia (taka zachęta to czytania

B)), dowiedziałem się prawie wszystkich potrzebnych rzeczy (brak tam jak zarabiać ale można się domyśleć że skoro nie ma jobsów to w adminshopie o którym jest mowa w regulaminie).

No nic, przeczytałem więc postanowiłem zwiedzić okolicę. Niestety jest to śnieżny biom więc śnieg na działkach, choć brzydki, był normą. Postanowiłem odwiedzić galerię :ninja: . Ceny w adminshopach choć wysokie, są do zniesienia (dużo kosztuje kupno produktu ale jego sprzedaż jest równie wysoka). Gdy już się naoglądałem (bez skojarzeń :D), teleportowałem się na surowcową. Na szczęście nie była tak zmasakrowana jak to bywa na surowcowych (Grieferzy zbierają dirt xD).

Gdy sobie kopałem, zauważyłem wzrost mojego poziomu doświadczenia, nie wiedziałem o co chodzi ale gdy dalej kopałem ten poziom wzrastał. Wniosek? Pkt. doświadczenia zdobywamy kopiąc co w mojej opinii zapunktowało

:)

Wg Mnie serwer godny uwagi (jedynie godny uwagi gdyż jak ktoś zwróci na niego uwagę zostanie tam na czas dłuższy - Yoda Mistrz)

Cechy: Orginalność, nowoczesność, praktyczność oraz pójście na kompromis.

Pkt.: 8/10 B)

@edit

Dodajcie zdjęcia/SSy

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Mogę zrobić również trailer czy cos w tym stylu? Albo np: dacie mi materiały, ja je edytuje itp itd i dam wam spowrotem ;)

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

@UP

Sami umiemy takie coś zrobić, ale dziękujemy za propozycję ;) Jeżeli masz jakieś pomysły napisz do supportu na naszej stronie :> (wejdź do gry i zobacz adres strony)

mnu.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...