Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Rosjanie dowiercili się do piekła?

Pr0_k0kSu25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam do was pytanie, czy to jest możliwe, by rosjanie dowiercili się do piekła? Na dole macie artykuł, posłuchajcie także nagrania.

ahistoria.pl/index.php/2012/04/jak-zwiazek-radziecki-dokopal-sie-do-piekla/

Opublikowano

Nie znam się na religii chrześcijańskiej ale piekło nie jest miejscem fizycznym do którego można dojść/dojechać/dowiercić się

s2c77Oa.png

Opublikowano

lol ktoś to wgl czytał co na końcu pisze omg :

A jaka była prawda? Jak zwykle, trywialna.

W 1970 roku radzieccy geolodzy rozpoczęli na płw. Kolskim pracę nad najgłębszym odwiertem świata. Miał on sięgać 15 kilometrów poniżej powierzchnię ziemi, prace jednak wstrzymano na głębokości ponad 12 kilometrów. Niżej było już zbyt gorąco.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Ja pierdole, co wy macie w głowach, jakieś piekła i inne chuje muje dzikie węże.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

na głębokości 15km jest tak gorąco, że każde wiertło by się stopiło :) Pzdr

Zapomniałem dodać że wszystko zależy od stopnia geotermicznego co jest dość istotne ale tak czy siak nie ma TAKIEJ OPCJI a jeszcze nagrać to wszystko hehe to już kombos science fiction

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

@up

zaprzestali na 12 km

@top

no, w sumie prawda, jak jakiś @up napisał. Podobno piekło nie jest miejscem fizycznym.

Ale nie rozpoznajecie tych krzyków? Krzyków ogromnego przerażenia? Ciekawe, co?

@down

nie. Są tam wyczówalne krzyki wielu osób, w różnych tonach

@ed

i nie syk jądra, bo to tak nie słychac

Opublikowano

Nie chce mi się tego słuchać i analizować bo zapewne jest to zapętlone nagranie kilkusekundowego krzyku który jest odtwarzany przez jakiś tam czas

@down

Nie wiem jak ty "czójesz" dźwięk nie będę wnikał

s2c77Oa.png

Opublikowano

Ciekawe :P Pieklo znalezione w rosij. To pewnie syk jadra jak napisal pan up.

Syk jądra, ja pierdole... Przecież Oni nawet do 1/4 głębokości litosfery się nie dowiercili.

@Temat: Fejk jak chuj.

Opublikowano

No nie znów ktoś mi wjazd na hatę robi ..

@top

To tylko jądro ziemi. Pod wpływem mocnego gorąca nawet ja się inaczej zachowuję więc to normalne, a jęki to raczej syk jądra ^_^

nawet nie klikam w link bo wiem ze piekla nie ma ;>

jak juz to jadro ziemi

Ciekawe :P Pieklo znalezione w rosij. To pewnie syk jadra jak napisal pan up.

Panowie wynocha do książek i nadrobić zaległości z geografii bo skorupa ziemska na pewno nie ma grubości 15 km... Nieuki z was i tyle.

@up

zaprzestali na 12 km

@top

no, w sumie prawda, jak jakiś @up napisał. Podobno piekło nie jest miejscem fizycznym.

Ale nie rozpoznajecie tych krzyków? Krzyków ogromnego przerażenia? Ciekawe, co?

@down

@ed

i nie syk jądra, bo to tak nie słychac

Krzyki zawsze mozna sobie zalatwic poprzez skrzykniecie grupki osob i kazda bedzie wydawac inny "straszny" dzwiek .

Mam beke z niektorych bo zrobili z siebie debili.

@ TOP

Btw. rosjanie maja najlepsza propagande na swiecie od wielu lat . Ich trzeba traktowac z przymruzeniem oka. No i na samym koncu artykulu pisze jak byk, ze to sciema.

jqeuR.png

Opublikowano

FAKE bo nie ma wg piekła a jak jest to nie w ziemi.W ziemi jest jądro ziemi a nie piekło.A ten filmik to fotomontaż

b.t.w

Jak komuś się nie chce klikać proszę ;)

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

FAKE bo nie ma wg piekła a jak jest to nie w ziemi.W ziemi jest jądro ziemi a nie piekło.A ten filmik to fotomontaż

b.t.w

Jak komuś się nie chce klikać proszę ;)

Gratuluję fejku.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@up

noo, są takie specjalne

@top

szok! Może i fotomontaż, ale interesujące. I straszne. Może i syk jądra, ale mi też to przypomina krzyki.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Gość malutki688
Opublikowano

tak???? to gdzie byl Dante?

btw, Mefisto otworzyl wrota piekiel ale Diablo zostal zabity, nie martq sie kolego,o 15 maja masz spokoj, potem moze znowu wrota zostana otwarte a pan grozy znow bedzie stapal po swiecie.

Opublikowano

Gdyby to była prawda, telewizje już by o tym huczały, a ludzie, zaczęli by węszyć wokół tej sprawy.

98763533515051689628.png

Opublikowano

Gdyby to była prawda, telewizje już by o tym huczały, a ludzie, zaczęli by węszyć wokół tej sprawy.

wszyscy o tym zapomnieli, nawet sie nie domyślasz ile rosja miała eksperymentów o których świat sie nie dowiedział, doświadczeń itd :P

a co do tego...no to w sumie dziwne, nawet bardzo, przyznam że krzyki budzą poczucie grozy, ale nie straszą na śmierć, przynajmniej nie to nagranie :X

graphic.png

Opublikowano

Żebyś ty wiedział ile takich spraw dokładnie zatuszowano. ;)

survarium_user_bar_en.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...