adix112 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witam. Czy jest możliwość odpalenia gry Sniper Elite v2 przez XPeka ? A może ktoś już przez niego odpalił? Czekałem na tą grę od 2 lat a gdy dowiedziałem się ze tylko Vin vista i 7 to lekka załamka. "Znalazłem w sobie radość wynikającą ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki Odnośnik do komentarza
Gość daronian Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Pójdzie normalnie, a wymagania, aby gra działała w 100% poprawnie bez lagów to zapewne Windows 7 lub Vista. Mogą być lekkie problemy czy zciny (zależy też od procesora), ale uda Ci się. =) Odnośnik do komentarza
adix112 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ale jesteś pewien 100% czy pójdzie na XP bo niektórych nie chodzi Bo piszą że gra nie obsługuję XP "Znalazłem w sobie radość wynikającą ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki Odnośnik do komentarza
Music World Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nawet jakby nieszła to ściągnij sobie win 7 na 30 dni darmowego i masz .W ostateczności jak nie chcesz kupić to sciągnij piracką wersję Odnośnik do komentarza
Skorpion. Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zadziała, ale mogą być lagi. Ściągnij game bostera 3 i powinno nie być problemów. by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza
adix112 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Mylicie się niestety jednak. Wyskakuje mi blad i dupa ;/ "Znalazłem w sobie radość wynikającą ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.