dawid11v3 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witam przedstawiam nowy prywatny serwer do minecrafta wersja 1.2.5 odrazu mówie serwer jest NORMALNY niema zadnych modów pluginów itd samemu sie wszystko robi jednak za tydzień (niedziela) benda dodane takie mody jak sport map tzn będzie mozna grac w piłke i kosza narazie jest tylko 1 siec i 4 miejsca więc wchodzić jak by co pisać dorobie sieci Sieci-minedawidcraft hasło-123 odrazu mówie jest narazie bez niczego niemieć pretensji i jak cos to co chcecie to daje w grze np kamień itd czyli sórowce. Serdecznie zapraszam!!! IP SERWERA-Taki jaki mam na chamahi NICK mój na chamachi-dawid11v3 Oto texture pack który dodałem i jak wyglada http://www.minecraft...h-texture-pack/ nowy wygląd wszystkiego oraz nowy skin postaci zapraszam!!!! Aby pobrac i widziec tego packa wejdzcie na ta strone i dajcie na sam dól i kliknijcie takie cos Pobierz pakiet tekstur johnsmith dla Minecraft 1.2.5 teraz i pobierajcie dziekuje i zapraszam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.