chuck666 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 to jest z kamer moda na pl nie wiem w czym problem dawałem do matka spatchowanego Odnośnik do komentarza
MrCwaniak Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Też tak miałem proponuje reinstal metina Powinno pomóc Odnośnik do komentarza
botto Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Znajdź w internecie najnowszy NetFrameWork 4.0 pobierz i zainstaluj. Spatchuj metina. Moda otwieraj jako administrator. Kliknij prawym na ikonę moda i wybierz opcję ''Zaawansowane'' > pokażę ci się okno na samym dole w którym pisze '' Zawszę do odczytu '' zaznacz tą opcję i zastosuj ustawienia. ( patrz na SS ) TEN BŁĄD POKAZUJE SIĘ JAK GRZEBIECIE COŚ PO KLIENCIE ! Odnośnik do komentarza
Antix Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 spróbuj reinstal i wtedy instaluj moda Odnośnik do komentarza
NoLimited Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Pobierz blokadę hshielda powinno pomóc LINK: http://www.mpcforum.pl/topic/563152-tutgeneralna-blokada-hsa-na-100/ Mam nadzieję że dasz + :P Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.