XFragsHD Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witam jak mowi sam temat, potrzebuję pomocy w znalezieniu najlepszej broni dla medyka. Którą broń polecacie? Mam nadzieję że recoil będzie jak najmniejszy.... możecie też polecić broń z dużym recoilem ale z dodatkami które obniżą recoil do minimum. Tak więc które bronie proponujecie? Chciałbym na prawdę dobrą pukawkę ale większość ma ogromny odrzut lub powoli się "podnosi" zanim przyceluję. CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHzGPU: Zotac GTX 780Ti AMP EditionRAM: Kingston 2x8GB Case: Cooler Master HAF X Odnośnik do komentarza
StrazaKK122 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 MG36, z full dodatkami na acc i magazynkiem Viper kosiara !! Przydał by się jeszcze holograficzny Odnośnik do komentarza
XFragsHD Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 a możesz nagrać jak strzelasz z tego MG36? albo dać linka do jakiegoś filmu? @edit a ja mam M249 SAW i tam pisze że ma największe ACC (accuracy) a MG36 ma High ale nie najwięcej Czy np: dodatek któy da +1 do ACC do dużo? CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHzGPU: Zotac GTX 780Ti AMP EditionRAM: Kingston 2x8GB Case: Cooler Master HAF X Odnośnik do komentarza
StrazaKK122 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Filmików jak wale z tej broni masz na moim kanale (patrz sygna) mam też jak ładuje z M249 SAW Do acc to +1 to troszkę mało tak +3 może by pasiło. Powiem tak im więcej ty lepiej w LKM nie zniwelujesz do zera rozrzutu Odnośnik do komentarza
Keniger Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 XM8C albo MG36 Odnośnik do komentarza
XFragsHD Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Czy holographic ... celownik holograficzny jest zawsze tak drogi? (prawie 5k Fundsów) @Offtop Jest jakiś licznik "Lubię To"? Co się dzieje z mpcforum? Dosyć często zdarza mi się że nie mogę wejsć bo jakieś errory są CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHzGPU: Zotac GTX 780Ti AMP EditionRAM: Kingston 2x8GB Case: Cooler Master HAF X Odnośnik do komentarza
beliaar12 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 UP@ Tak, zawsze jest taki drogi. Odnośnik do komentarza
Brudny Jeleń Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ja mam mg36 wygrałem for ever i jest bardzo dobre nawet bez dodatków polecam (jak ktoś nie wierzy mam screeny ) Odnośnik do komentarza
KillMrBe Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 XM8C albo MG36 XM8C jest na inżyniera ale to nie ważne Co do tematu to polecam FN Minimi Para z celownikiem m145 i lufą +4 range kosi wszystko co stanie na drodze. Jeśli jesteś ryzykantem to możesz wziąć QJY-88, które moim zdaniem ma bardzo zbalansowane statystyki tj. wysokie dmg a przy tym niemałe acc i range. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.