Skocz do zawartości

[Q] Jakie bronie polecacie dla Medyka?

XFragsHD

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

jak mowi sam temat, potrzebuję pomocy w znalezieniu najlepszej broni dla medyka.

Którą broń polecacie? Mam nadzieję że recoil będzie jak najmniejszy.... możecie też polecić broń z dużym recoilem ale z dodatkami które obniżą recoil do minimum. Tak więc które bronie proponujecie? Chciałbym na prawdę dobrą pukawkę ale większość ma ogromny odrzut lub powoli się "podnosi" zanim przyceluję.

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

a możesz nagrać jak strzelasz z tego MG36? albo dać linka do jakiegoś filmu?

@edit

a ja mam M249 SAW i tam pisze że ma największe ACC (accuracy) a MG36 ma High ale nie najwięcej :D Czy np: dodatek któy da +1 do ACC do dużo?

Czy holographic ... celownik holograficzny jest zawsze tak drogi? (prawie 5k Fundsów)

@Offtop

Jest jakiś licznik "Lubię To"?

Co się dzieje z mpcforum? Dosyć często zdarza mi się że nie mogę wejsć bo jakieś errory są

XM8C albo MG36

XM8C jest na inżyniera ale to nie ważne :)

Co do tematu to polecam FN Minimi Para z celownikiem m145 i lufą +4 range kosi wszystko co stanie na drodze. Jeśli jesteś ryzykantem to możesz wziąć QJY-88, które moim zdaniem ma bardzo zbalansowane statystyki tj. wysokie dmg a przy tym niemałe acc i range.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Q] Jakie bronie polecacie dla Medyka?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...