lukasz314 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 czemu mi sie crossfire długo włącza musze czekac okolo 7 min zeby sie zalogowac tak samo jest z mapką wlącza sie długo DAJ LIKE ! proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń. zarejestruj się tutaj xxxxxxx Odnośnik do komentarza
9Jarek9 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Może masz za wolny komputer, podaj parametry. Odnośnik do komentarza
lukasz314 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 mam dobry komp strona internetowa odrazu sie wlłacza nie musze czekac np metek tez sie odrazu wlacza,runes of magick tak samo odrazu sie wloacza DAJ LIKE ! proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń. zarejestruj się tutaj xxxxxxx Odnośnik do komentarza
9Jarek9 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Do włączenia strony internetowej nie potrzebujesz dobrego kompa, a metin ma dużo mniejsze wymagania niż crossfire, ja na moim starym komputerze mogłem grać w metina i się nic nie cięło, ale jak włączyłem cf-a to się nie dało grać. Jakiego masz windowsa, bo od tego też dużo zależy. Np. na windows xp możesz mieć 5 razy gorszy procesor i ram niż na viście, a na xp ci szybciej chodzi, ja tak miałem. Podaj parametry komputera. Odnośnik do komentarza
lukasz314 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 win7 DAJ LIKE ! proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń. zarejestruj się tutaj xxxxxxx Odnośnik do komentarza
Ex? Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 sproboj reinstal. Validating > Member > ProUser > Postmaker ----------------------- Odnośnik do komentarza
Gość patrykkos Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Parametry to nie tylko Windows ... to także typ procesora, karta graficzna, pamięć RAM itp. Odnośnik do komentarza
Lexar. Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Polecam uruchomienie gry za pomocą gamebooster. exKid Terraria | Gold Member Odnośnik do komentarza
Gość patrykkos Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Polecam uruchomienie gry za pomocą gamebooster. GameBooster praktycznie nic nie pomaga. Gdy miałem stary komputer też CF włączał mi się z 5 minut nawet przy używaniu tego programu. Jedyne w czym może on pomóc to zwiększenie FPS'u o około 10. Odnośnik do komentarza
Lexar. Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Gamebooster przyśpiesza prace komputera, więc może coś pomóc. exKid Terraria | Gold Member Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.