Toxic98 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witam mam pytanko zauzmy mam jakis tam modem np. blueconnect i niema simlocka to jaki do tego starter kupić (chodzi mi o zwykłą karte sim od telefonu) zeby net był tak 1mb/s ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 taki co ma internet If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toxic98 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 haha chodzi mi jaki jest najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glinka. Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Taki w którym są dosyć duże pakiety MB. I jeżeli chcesz mieć to 1 MB to upewnij się że jest u Ciebie zasięg HDSPA bo bez tego , będziesz miał max to 256 kb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sence ° Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Polecam play. Potem wkładasz kartę do telefonu, kupujesz największy pakiet mb / gb i wkładasz do modemu. Powinno być coś około 1 mb/s, ale musisz mieć dobry zasięg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toxic98 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Polecam play. Potem wkładasz kartę do telefonu, kupujesz największy pakiet mb / gb i wkładasz do modemu. Powinno być coś około 1 mb/s, ale musisz mieć dobry zasięg. Dzięki tylko ty powiedziałeś jaka sieć a nie jak inni ze mam brac z internetem ;/ Poleciał bla cb like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.