TheXProLogiYT Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witam! Wraz ze swoją drużyną, poszukujemy serwera, który pomógł by nam zorganizować wojnę Minecraft`ową. (Byłaby to reklama dla serwa ) http://www.youtube.com/watch?v=nBHaIFHajzs Jak w tym filmiku kolega powiedział, chcielibyśmy zorganizować wojnę, która polega na obronie fortyfikacji, ale niestety, granie na serwerze hamahi odpada, więc postanowiliśmy poszukać serwera dedykowanego, który podjąłby się zadania, pomocy przy organizacji tego. Wielkość wojny, zależeć będzie, od ilości slotów na serwie. Z góry dziękujemy za pomoc (W wojnie, mogą oczywiście wziąć udział również gracze serwerowi) Do Moderatorów: Wiem, że prawdopodobnie zły dział, ale tutaj piszę, gdyż wydaję się najbardziej odpowiedni. Odnośnik do komentarza
Boraletto` Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 mc4u.pl Zapraszamy. Odnośnik do komentarza
cs-wtf_piterka Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Jestem właścicielem powyższej serwerowni i chętnie założę serwer w celu przeprowadzenia takiej wojny. Ilość slot - do uzgodnienia. Proszę o kontakt na PW na tym forum lub na forum mojej sieci. Odnośnik do komentarza
Qest112 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Jak kolega wyzej:D mc4u.pl Odnośnik do komentarza
adi1908 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 no tak mc4u.pl jest bardzo dobrym serwerem ale jakies dzieci neo z diax setami nie dadza pograc nowym gracza... POlecam serwer mc4u.pl ) Odnośnik do komentarza
cs-wtf_piterka Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 @up już nie ma takich sytuacji. Diaxy są ograniczone (anty x-ray oraz utrudnienie - diaxy wypadają ze stone [szansa 0.12%]) A co do naszej wojny - wstępnie ustaliliśmy serwer 50 slot. W weekend zaczniemy pracę nad budową zamków. Kto chce uczestniczyć w walkach - zapisy będą prowadzone na moim forum w weekend . Odnośnik do komentarza
adi1908 Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Szkoda ze ominela mnie ta wojna Odnośnik do komentarza
BR3NDzik Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Nie prosimy o serwery. Cls. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.