Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuje] Serwer Wojna - Minecraft

TheXProLogiYT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wraz ze swoją drużyną, poszukujemy serwera, który pomógł by nam zorganizować wojnę Minecraft`ową.

(Byłaby to reklama dla serwa ^^)

http://www.youtube.com/watch?v=nBHaIFHajzs

Jak w tym filmiku kolega powiedział, chcielibyśmy zorganizować wojnę, która polega na obronie fortyfikacji, ale niestety, granie na serwerze hamahi odpada, więc postanowiliśmy poszukać serwera dedykowanego, który podjąłby się zadania, pomocy przy organizacji tego.

Wielkość wojny, zależeć będzie, od ilości slotów na serwie.

Z góry dziękujemy za pomoc ;)

(W wojnie, mogą oczywiście wziąć udział również gracze serwerowi)

Do Moderatorów:

Wiem, że prawdopodobnie zły dział, ale tutaj piszę, gdyż wydaję się najbardziej odpowiedni.

Opublikowano

Jestem właścicielem powyższej serwerowni i chętnie założę serwer w celu przeprowadzenia takiej wojny.

Ilość slot - do uzgodnienia. Proszę o kontakt na PW na tym forum lub na forum mojej sieci.

Opublikowano

no tak mc4u.pl jest bardzo dobrym serwerem ale jakies dzieci neo z diax setami nie dadza pograc nowym gracza...

POlecam serwer mc4u.pl :))

Opublikowano

@up już nie ma takich sytuacji. Diaxy są ograniczone :D (anty x-ray oraz utrudnienie - diaxy wypadają ze stone [szansa 0.12%])

A co do naszej wojny - wstępnie ustaliliśmy serwer 50 slot.

W weekend zaczniemy pracę nad budową zamków.

Kto chce uczestniczyć w walkach - zapisy będą prowadzone na moim forum w weekend :D.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...