krzywy_ Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Cześć, od kilku dni mam mały problem. Gdy ujeżdżam wierzchowca (w grze) to nie słyszę jego stąpania po ziemi. Dodam, że wszystkie pliki sound z patch2 dograłem i nadal ich nie słyszę. What I do? sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 Odnośnik do komentarza
shejn Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 bo to nie to miejsce teraz nie pamiętam ale to było gdzieś indziej nie umieszczamy linków zewnętrznych. Odnośnik do komentarza
krzywy_ Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Odświeżam. sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 Odnośnik do komentarza
krzywy_ Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Odświeżam. sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 Odnośnik do komentarza
Tacens Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 zobacz czy folderze sound.epk jakiś plik nie ma 0 mb czasem się źle pakują za stąpanie po ziemi horse_run.wav zobacz także 03.mss jak nie to pobierz to http://speedy.sh/xz4JF/pack.rar powinno działać. Odnośnik do komentarza
krzywy_ Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Normalne konie działają, tylko wierzchowce (dzik,lew,tygrys,wilk). Odświeżam. sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 Odnośnik do komentarza
Tacens Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Normalne konie działają, tylko wierzchowce (dzik,lew,tygrys,wilk). Odświeżam. nic innego w cliencie nie ma odpowiadającego za dźwięk wierzchowców niż sound patrzyłeś to co ci do dl dałem??? @edit I? Odnośnik do komentarza
krzywy_ Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Pobieram. Ok, działa winą było złe wpisy do index. sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 Odnośnik do komentarza
Tacens Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Pobieram. Ok, działa winą było złe wpisy do index. czasem te błędy są małe i ciężko je zauważyć, =) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.