destroyer09 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Czemu nie mam dzisiejszej rotacji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Menesterowy Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Prawdopodobnie to bug, gdyż ja też jej nie mam. Trzeba czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterfcb Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Juz jest, temat mozna zamknac. Wystarczyło troche poczekac i zresetowac klienta . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottex. Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Temat do zamknięcia - czasami niektórym graczom wyskakują takowe bugi, jedni mają od razu, niektórzy trochę później. To normalne, nie przejmuj się tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uwotm9. Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Rotacja jest. Zamykam he? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.