kamil95a Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witam poszukuję hackow do gry CombatArms Europe . Hack powinien być taki wale sobie knife i kazdy dostaje headshota itp plis poratujcie mnie . !! : )) Pozdro Dale max Like Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 To opcja telekill, tutaj masz subforum hacków. http://www.mpcforum.pl/forum/396-hacki/ Odnośnik do komentarza
kamil95a Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 tak wiem , ale wolal bym 1 linka a nie spis bo się nie lape w tym ; ( Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Hmm... Zbugowany temat... Autor musi naprawić temat http://www.mpcforum.pl/topic/571402-undetected-ghbsysnet-publick-hack-14/ Już do niego napisałem. Ale możesz wejść na: ghbsys.net Pobierz sobie Public Hack'a Odnośnik do komentarza
kamil95a Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Stary wiem ze to dziwnie zabrzmi ale dasz mi link do tg publickhacka ?? bo weszlem na stronke i juz nie ogarniam ; / wiem dzieciak ze mnie ale prosze cię ; ) Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nie mogę podać linku, klikasz w prawym rogu napis Public i tam masz Download. Musisz mieć tam konto aby pobrać. Odnośnik do komentarza
kamil95a Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Nadal nie ogarniam , weszlem na stronke : ghbsys.net potem public hack i tam jest jakiś dziwny spis co mam robić ; ?? Help Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Klikasz Download Później klikasz jeszcze raz taki link download Wyskoczy ci takie coś i w prawym górnym rogu masz Download i tam klikasz tylko musisz mieć konto Odnośnik do komentarza
kamil95a Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 dobra pobralem zalogowalem się do heata i kliklem load i teraz wlonczyć ca eu ??? Odnośnik do komentarza
Nagi Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 narazie nie zobaczysz bo serwery off Pomogłem? Kliknij : Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.