gula9 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Siemka mam takie pytanie. Dlaczego nie mogę jechać z kolegą wyścigu ma on 22 level a ja 11. Jesteśmy w grupie i zapraszam grupę do wyścigu. A do niego nie dochodzi zaproszenie. Wczoraj jechałem z 46 levelem wyścig w grupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion. Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Może masz jakiś błąd. Nie ma jakiejś blokady lvl na grupę. A innych możesz zapraszać? Spróbuj po południu, ja tez mam teraz lagi. A jak się będzie powtarzać, to reinstalnij grę. by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gula9 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Innych mogę zapraszać. Mam tak od przedwczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucharswdn Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Kolega musial ignorowac twoje zaproszenia na zawsze. Niech wejdze w opcje/spolecznosc i niech wylaczy te blokady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.