Frappi Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Postacie: Malzahar vs Ziggs Zależy mi na: Dobrym dmg oraz zeby to nie był papier Dodatkowe informacje: Proszę o podanie + i - postaci. Generator by krycha1996 '' Nigdy nie rozmawiaj z debilem. Na początku zniży cię do swojego poziomu a następnie pokona inteligencją '' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsGrad Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Z tej dwójki, wziąłbym Ziggsa. + Daleki zasięg z ulta + Free flash (podkłada bombe, odpala ją i przerzuca ziggsa) + Pole minowe (bardzo przydatne) - papier - trzeba pograć bo go opanować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Losiu_Metin2 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 a ja bym polecił Malzahara + ulti zatrzymuję przeciwnika +dmg +E zadaje czasowo duży dmg + przeskakuje na przeciwnika obok jeżeli poprzedni zginął +Q dmg+silence + przywołuję pustke która zadaje także spory dmg - na początku ciężko trafiać z Q - no i troszke papierowaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottex. Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Polecam malzahara, wspaniałe combo, idealna farma minionów, łatwo się nafeedować, świetne ganki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymo99 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 ja polecam ziggsa: daleki range Q i ulta, świetny harass z Q, slowujące miny, odrzucająca bomba, świetny Aoe dmg, dzięki czemu carruje tfy. Niestety strasznie manożerny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.