dzimen110 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Cze. Mam pytanie. Moje obecna karta nVidia GeForce 8500gt przegrzała się i nie działają mi teraz żadne gry .. Chcę kupić nową karte ale nie wiem czy wejdzie mi tylko taka sama karta czy weszła by mi też inna, bo chce kupić lepszą. Czy wejdzie np, 9500 gt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Great White Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Trudno zobaczyć?Karta pod pci-e więc Ci wejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
groky02 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Podaj ile masz pieniedzy przeznaczone na karte a my na pewno znajdziemy cos lepszego niz 9500gt Unbanned :] Wszelkie pytania/wiadomości kierować na Misiekantos253 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banditek Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 ja mam gf 9500 i serdecznie ci jej odradzam chyba ze chcesz w sapera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.