patrykdragon Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witam mam problem z frapsem mam mało fpsów wachaja się od 1-5 przy nagrywaniu w minecrafcie a mam dobrego laptopa 3gb ram procesor intel? Core? i3 CPU karta graficzna-intel? HD Graphics Proszę o szybką odpowiedz z góry dzięki Jeśli napisałem w złym temacie to przepraszam Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggkosa97 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Konfiguracje w karcie graficznej . Nie wiem czy wiesz jak zwiększyć fps W cs to tak samo działa przynajmiej tak słyszałem . masz coś takiego spróbuj . 奧林匹亞是最好的 CzopHoop | Olimpijczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykdragon Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 ale ja mam kartę graficzną intel? HD Graphics i windows 7 wiec jakiś poradnik lub coś innego jak byście znaleźli i dali linka bym był wdzięczny Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.