Greedo Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Czesc Mam prosbe do kogos z was.Byl by ktos chetny zrobic mi konto do League of Legends ? Zrobilem juz z 3 konta i jeszcze nie przyszedl zaden potwierdzajacy email a do gry nadal zalogowac sie nie moge... Jesli ktos zechcial by mi pomoc to zapraszam na pw. Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovlor Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Napisz do mnie na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Menesterowy Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ponieważ nie przychodzi żaden potwierdzający mail. Musisz czekać na aktywację konta, ponieważ są ogromne kolejki ostatnimi czasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterfcb Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Na email nic ci nie przyjdzie. A jak chcesz konto to pisz na pw Na email nic ci nie przyjdzie. A jak chcesz konto to pisz na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLLG Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Dane wyslalem na pw :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamko01 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Przecież do rejestracji konta nawet można wymyślić znikomy adres E-Mail i wbijasz do gry ? Chyba, że coś zmienili ale do tych czas tak było ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottex. Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nie dawaj nikomu żadnych danych od konta - mogą to potem wykorzystać, a skoro inni użytkownicy wytłumaczyli Ci powód którym są kolejki, dlaczego też dałeś komuś dane do konta na PW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uwotm9. Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Dane wyslalem na pw :] Czyli myślę, że masz już konto. Pamiętaj aby zmienić hasło. Temat zamykam he? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.