ggkosa97 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Cześć mam problem z pesem mam jezyk francuski w nim i nie mogę zmienić macie może spol ? 奧林匹亞是最好的 CzopHoop | Olimpijczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xion Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Reflink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KPRP Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Spolszczenie bardzo łatwo znaleźć na forach warezowych. Poszukaj tam a na pewno coś znajdziesz. Możesz także użyć tego tematu, może jakieś linki będą jeszcze działać: http://www.mpcforum.pl/topic/482897-dodatki-pliki-jzykowe-oraz-komentarze-w-pes-2012-bardzo-duo-jzykw/ 2010 - 2012 - Emeryt/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.